Wie zijn wij?

N78 vastgoed N3 vastgoed

Luikersteenweg 395, 3800 Sint-Truiden

T: +32 11 75 57 30

Contacteer ons
N3 vastgoed

N3 VASTGOED: DÉ GIDS IN UW VASTGOEDVERHAAL

N3 Vastgoed is hét aanspreekpunt voor vastgoedverkoop en -advies in Midden en Zuid-Limburg.

Wij zijn gespecialiseerd in enkel de verkoop van residentieel vastgoed (woningen, appartementen, bouwgronden) en bedrijfsvastgoed (kantoren, industriële en commerciële panden). Ook kan u uiteraard bij ons terecht voor advies rond en de verkoop van nieuwbouwprojecten en projectgronden.

N3 Vastgoed dankt zijn naam aan zijn ligging langs de Luikersteenweg (N3) te Engelmanshoven/Sint-Truiden. Zaakvoerder Bart Pellens verkocht zijn eerste huis bijna 30 jaar geleden, dus u bent bij hem aan het juiste adres voor zowel de aankoop als de verkoop van uw eigendom ... aan ervaring geen gebrek. Tesamen met zijn ondertussen gekende persoonlijke service en aanpak maakt van Bart de ideale vertrouwenspartner in deze belangrijke transactie! Tel daarbij zijn lidmaatschap op bij het kwaliteitslabel CIB-Limburg, en de uiteraard verplichte erkenning als BIV-makelaar, en u weet dat u in goede handen bent.

VOOR PARTICULIEREN: HUIS KOPEN OF VERKOPEN?

Wij weten dat een huis kopen of verkopen veel meer is dan onderhandelen over de beste prijs. Wij gaan veel verder dan de loutere verkoop door een totaal ‘ontzorgingspakket’ voor de klanten te voorzien. Dat wil zeggen: professionele begeleiding van A tot Z, van waardeschatting tot ondertekening van de akte. Het dagelijks enthousiasme, de juridische kennis, de praktijkervaring en de marktkennis maken ons tot de ideale vertrouwenspartner voor iedere vastgoedtransactie.

VOOR ONDERNEMERS: BEDRIJFSPAND (VER)KOPEN OF (VER)HUREN?

Ondernemers die een bedrijfspand willen kopen of verkopen kunnen bij ons terecht voor advies over de markt. Door de ruime marktkennis zijn wij als een van de weinige makelaars in Limburg gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed.

VOOR ONTWIKKELAARS: NIEUWBOUWPROJECTEN TOT EEN SUCCES MAKEN?

Projectontwikkelaars vinden in ons een gedreven sparringpartner die vanuit de ervaring en kennis meedenkt om nieuwbouwprojecten tot een succes te maken. Wij weten wat de vraagmarkt wil en zetten deze kennis om in onmisbare adviezen voor projectontwikkelaars

Het team

Bart Pellens

Bart Pellens

Zaakvoerder

Innovatieve tools

Wilt u uw huis verkopen? Verleid potentiële kopers met onze marketingstools!
Want zoals u zich opkleedt voor een feest, dresseren wij uw huis digitaal zodat het onweerstaanbaar wordt.

360° virtuele rondleiding - 3D Renders - Renovatietour

Meer over ons uniek marketingpakket