Wij zijn uw juiste weg naar een succesvolle verkoop

Residentieel vastgoed Bedrijfsvastgoed

Denkt u erover om uw huis te verkopen?

Soms past een huis niet meer bij het ritme van uw leven en moet u het verkopen. Een huis verkopen doet u echter niet elke dag. U heeft er dus geen ervaring mee.

Wij wél. Wij verkochten al honderden panden en weten wat er nodig is om de juiste kopers te vinden voor uw pand. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat alles vlotjes verloopt, van begin tot einde.
Hoe doen wij dat?
 • Wij maken een juiste schatting van de waarde van uw huis
 • Wij communiceren op een efficiënte, innovatieve manier met potentiële kopers
 • Wij bieden hightech marketing tools aan die uw huis op z’n best voorstellen 

Bekijk HIER onze recent verkochte en verhuurde panden

Huis verkopen?

De eerste stap is een correcte schatting. Daarin helpen wij u graag.

Ontdek de waarde van uw huis

Waarom voor ons kiezen?

Maar geloof ons niet gewoon op ons woord. We ontvangen een groot aantal nieuwe klanten uit aanbevelingen - van klanten die tevreden waren met onze persoonlijke service op maat. Wij delen graag met u wat onze klanten over ons gezegd hebben:

 • ““We waren en zijn nog steeds enorm tevreden van de service die we gehad hebben en raden N78 Vastgoed dan ook altijd aan bij mensen die aan het uitkijken zijn naar vastgoed of hun vastgoed willen verkopen. De persoonlijke aanpak, de raad en uitleg die we van Matthijs hebben gekregen hadden we zelfs niet bij onze bank gekregen. Kan het team van N78 Vastgoed alleen maar aanraden!””

  Kristof Dirkx

 • ““Super makelaarskantoor met een geweldige service! Het team werkt zeer correct en alles in een spontane sfeer. Het is heel geruststellend om te weten dat jullie alles netjes afhandelen en dat we met onze vragen altijd bij jullie terecht kunnen. Jullie zijn een topteam! Bedankt! Dankzij jullie is ons huis snel verkocht!””

  Jolanda Kurt

 • ““N3 Vastgoed, dat zijn bekwame mensen die je met raad en daad bijstaan om je pand te verkopen. Als verkoper heb je niet meteen door hoeveel werk, tijd, regelingen en afspraken er achter de schermen gebeuren om je huis te verkopen, maar al dat werk en die inspanningen leveren wel hun vruchten op!””

  Patrick Snijkers

Gratis adviesgesprek

Kom vrijblijvend eens met ons praten over uw verhuisplannen en de verkoop van uw huis. Onze enorme kennis van de lokale vastgoedmarkt kan u helpen om uw huis snel en efficiënt te verkopen.

Boek gratis gesprek