Ons uniek marketingpakket voor verkopers

Wilt u uw huis verkopen? Wij hebben een uniek marketingpakket ontwikkeld waardoor uw woning op zijn best gepresenteerd wordt. Want zoals u zich opkleedt voor een feest, dresseren wij uw huis digitaal zodat het onweerstaanbaar wordt.

Doelgerichte marketing van uw pand online & offline

Uitstekende fotografie

een professionele fotograaf maakt foto’s van uw pand. Een (goed!) beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden.

Onze website

overzichtelijke weergave en uitgebreide beschrijving met meerdere goede foto’s van uw pand op onze website

Andere vastgoedwebsites

uw eigendom wordt door ons op een overzichtelijke manier en met goede foto's geadverteerd op de belangrijkste vastgoedwebsites.

E-mail marketing

we sturen gerichte e-mails naar mogelijke kandidaten uit onze database. Deze database is door de jaren heen enorm gegroeid, waardoor uw pand snel en onmiddellijk bij potentiële kandidaten terecht komt.

Publiciteitsbord

ter plaatse geven wij de nodige ruchtbaarheid aan de verkoop/verhuur d.m.v. het plaatsen van een verzorgd publiciteitsbord (niet verplicht). Maatborden zijn tevens mogelijk.

Etalagepresentatie

de commerciële ligging van onze kantoren zorgt voor een grote zichtbaarheid van ons aanbod en een goede bereikbaarheid voor onze klanten.

Buurtmailing

wij zetten ieder pand extra in de kijker door een gedrukte flyer in alle brievenbussen van de buurt te verdelen.

Adverteren

wij plaatsen opvallende advertenties in kranten en tijdschriften zoals Het Belang Van Limburg, Immokrant, De Weekkrant, De Zondag, ...

Klaar om uw woning virtueel te verkopen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking

Maak een afspraak

Innovatieve marketingtools

Wij onderscheiden ons van andere makelaars doordat wij steeds op zoek gaan naar de nieuwste mogelijkheden om uw pand nog beter in de verf te zetten. Wij zetten in op de nieuwste technologieën die volgens ons de zichtbaarheid en verkoopbaarheid van uw pand aanzienlijk verhogen:

Luchtfoto’s

een normale foto geeft vaak een saai en plat beeld met obstakels die in de weg staan. Met onze hoogtefoto's (tot 8 meter) krijgt de kijker een aantrekkelijk overzicht van onze eigendommen en hun directe omgeving. Kortom, een unieke luchtfoto in hoge kwaliteit.

3D Renders

naast foto's, kunnen wij 3D renders aanbieden voor te renoveren woningen of op te frissen ruimtes, gevelaanzichten, nieuwbouwprojecten, ... Zien doet kopen! 

Virtuele tour

verleid geïnteresseerde kopers door uw woning te presenteren via een virtueel 3D-model. Uit onderzoek blijkt dat panden met virtuele rondleidingen 40% meer bekeken worden dan panden zonder. U brengt uw pand optimaal in de kijker doordat u kopers een interactieve, levensechte ervaring van uw pand. Meer over virtuele tours leest u in onze blog. Lees meer.

Renovatietour

wil u dat potentiële kopers zich echt kunnen voorstellen hoe hun huis er in de toekomst uit zal zien? Maak dan gebruik van onze allernieuwste tool: de renovatie tour. Potentiële kopers die uw huis virtueel of in het echt bezoeken, zien een woning die nog steeds is ingericht door de vorige bewoner. Dat kan een rem zijn op hun enthousiasme. Geef hen de kans om onmiddellijk naar hun eigen toekomstig huis te kijken via 3D scans waarin ze zelf de kamers kunnen inrichten volgens hun stijl en smaak, met meubels, materialen en kleuren op wanden en vloeren die ze kiezen uit een uitgebreid databestand.