Villa

Lanaken

prijs op aanvraag
  • 3

  • 283 m²

  • 2149 m²

MODERNE VILLAWONING OP EEN PERCEEL VAN 21A49CA GELEGEN IN HET IDYLLISCHE OUD-REKEM.

UNIEKE LIGGING
De deelgemeente Oud-Rekem (B), als onderdeel van de gemeente Lanaken, werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen. Ideaal voor een gezin met kinderen, levensbestedinge woning of als tweede verblijf!

VILLA VLASSAK-VERHULST
De villa wordt aangeboden in samenwerking met de exclusieve villabouwer Vlassak-Verhulst. Vlassak-Verhulst heeft een woning ontworpen dewelke op deze villagrond gebouwd kan worden. De betreffende villa heeft een woonoppervlakte van 283m² + 150m² overdekt terras.

Naast de ligging heeft deze exclusieve villa nog vele andere TROEVEN:
- 3 slaapkamers + bureau.
- 2 badkamers.
- Zwembad is mogelijk.
- Uitzonderlijk groot perceel van 21a49ca.
- De koper heeft inspraak in de afwerking (indeling + materialen). Hierdoor kan je genieten van je eigen ingerichte woning!

PRIJZEN
De prijs van de grond is op aanvraag.
De voorgestelde villa is een voorstel van ontwerp dat gerealiseerd kan worden op dit perceel grond. Bij interesse in het bouwen van de villa, brengen wij u graag in contact met Vlassak-Verhulst. Zij helpen u met plezier verder met vragen over o.a. de bouwkostprijs, gewenste aanpassingen op uw wensen en maat, timing, …

EXTRA INFORMATIE
- De omgeving wordt beheerd door een syndicus. De kosten hiervoor bedragen ca. 255,00 EUR per jaar ten titel van onderhoud domein, erfgoedpremie, lidgeld monumentenwacht, verzekering, bankkosten, diverse werken, beheer syndicus, etc...
- De afgebeelde 3D renders zijn slechts indicatief en kunnen bijgevolg niet als bindend worden beschouwd.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be.

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Downloads

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.