Kmo-terrein

Dilsen-Stokkem

  • 3128 m²

PERCEEL KMO-GROND 31A28CA OP COMMERCIELE TOP-ZICHTLOCATIE LANGS DE RIJKWEG. 

Dit perceel KMO-grond geniet een uiterst gunstige ligging op de hoek van de Rijksweg (N78) en de toegang tot het bedrijvenpark KMO Soerveld te Lanklaar.

Er werd een omgevingsvergunning afgeleverd voor het bouwen van een bedrijfsgebouw van ca. 2.000m² (1.000m² op het gelijkvloers en 1.000m² op verdieping) en 51 parkeerplaatsen op eigen terrein. De afgebeelde 3D renders zijn een weergave van het gebouw waarvoor de omgevingsvergunning werd afgeleverd. 

Het pand is gelegen binnen de zone voor ambachtelijke bedrijven en KMO's. De activiteiten die hier kunnen plaatsvinden dienen dan ook overeen te stemmen met de toegelaten activiteiten binnen deze zone. Meer info via ons kantoor.

Design & build: 
Tevens is het mogelijk om een gebouw op maat van uw wensen te ontwikkelen. U wordt in dat geval volledig ontzorgd en het hele bouwproces wordt zo van u overgenomen. Uiteraard alles in nauw overleg met u als opdrachtgever, de ontwikkelaar en de Stad Dilsen-Stokkem. U koopt in dat geval dus een perceel grond én een gebouw dat op maat van uw wensen en behoeften wordt gebouwd

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.

Meer info: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.