HERENHUIS MET STADSTUIN, BESTAANDE UIT 3 VERHUURDE EN BEMEUBELDE STUDIO'S EN EEN NIET-VERHUURD RUIM APPARTEMENT, GELEGEN OP WANDELAFSTAND VAN HET CENTRUM OP 2A 65CA.

TROEVEN:
- 3 gerenoveerde, verhuurde en bemeubelde studio's op het gelijkvloers en een gerenoveerd niet-verhuurd ruim 2/3-slaapkamerappartement op de verdieping
- iedere studio en het appartement heeft zijn eigen elektriciteitsmeter en warm-waterboiler
- gerenoveerd sinds 2000
- CV mazout
- meranti ramen met dubbel glas en sommige ramen met glas-in-lood isolatieglas
- authentieke elementen zoals zwartmarmeren schouwen, parketvloer, lambriseringen, sierlijsten, wandverlichting en hoge plafonds
- gezellige binnentuin en een terras op de eerste verdieping, beide zuidelijk georiënteerd
- gelegen op wandelafstand van het centrum van Tongeren
- uitbreidingsmogelijkheden op de prachtige, ruime en 6.50m hoge zolder die bereikbaar is via een vaste trap
- volledige gewelfde kelder
- de eigenares huurt een garagebox net achter de woning
- airco
- P- en G-score D maar alleen een klein beetje aan de straatzijde, de rest van het perceel niets --> zie het overstromingsrapport onderaan deze pagina
- EPC-scores: bus 1: 425 kWh/m²-label E - bus 2: 605 kWh/m²-label F - bus 3: 403 kWh/m²-label E - bus 4: 478 kWh/m²-label E. Zie de verschillende EPC-attesten hier onderaan onder DOWNLOADS. Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen
- De 3 studio's zijn allemaal asbestveilig --> zie de asbestattesten hier onderaan onder DOWNLOADS

VERDIEPING -01 - hoogte 2 meter:
- Kelder
(120m²): 11.00x11.00m, gewelfd. Hier staat o.a. de CV-ketel op mazout (1986) en de zichtbare mazouttank. Baksteenvloer.

GELIJKVLOERS - plafondhoogte 3.40 meter
:
- Gemeenschappelijke inkomhal (6m²): 6.00x1.00m met toegang tot de studio's en de privé inkomhal van het appartement. Hier bevinden zich ook de individuele elektriciteitsmeters. Tegelvloer. 

VERHUURDE & BEMEUBELDE STUDIO BUS 1 / LINKS - 29m²:
6.00x4.50m, voorzien van een aparte badkamer met een douche, toilet en een lavabo (linoleumvloer) en een kitchenette met een frigo, lavabo, elektrisch fornuis, dampkap en een microgolfoven. Ruimte voorzien van airco, een infrarood paneel (verwarming), laminaatvloer en een vast raam met dubbel glas.

VERHUURDE & BEMEUBELDE STUDIO BUS 2 / RECHTS
 - 37m²:
6.00x6.00m, voorzien van een aparte badkamer met een douche, toilet en een lavabo (linoleumvloer) en een kitchenette met een frigo, lavabo, elektrisch fornuis, dampkap en een microgolfoven. Ruimte voorzien van een infrarood paneel (verwarming), laminaatvloer en 2 ramen met dubbel glas.

VERHUURDE & BEMEUBELDE STUDIO BUS 3 / ACHTER - 28m²:
5.30x4.60m, voorzien van een aparte badkamer met een douche, toilet en een lavabo (linoleumvloer) en een kitchenette met een frigo, lavabo, elektrisch fornuis, dampkap en een microgolfoven. Ruimte voorzien van laminaatvloer en een raam met dubbel glas met zicht op de tuin.

NIET-VERHUURD APPARTEMENT:
GELIJKVLOERS:
Privé inkomhal (11m²): 5.50x2.00m met een mooie houten trap naar de bovenverdieping en toegang tot de kelder en de binnentuin. Tegelvloer. 
- Bureau/slaapkamer/tuinkamer (20m²): 5.00x4.00m met toegang tot een apart toilet en voorzien van een zwartmarmeren sierschouw, parketvloer en dubbele openzwaaiende deur naar de binnentuin.
- Wasplaats (15m²): 5.00x3.00m, alleen toegankelijk vanuit de binnentuin en voorzien van nog een apart toilet, een douche, inbouwkasten, aansluiting wasmachine en droogkast en een uitgietbak. Tegelvloer.

VERDIEPING +01 - plafondhoogte 3.00 meter - houten tussenvloer:
- Hal (10m²): 5.00x2.00m met de houten trap die doorloopt naar de zolderverdieping. Voorzien van mooie glas-in-loodramen met isolatieglas en parketvloer. 
- Leefruimte (30m²): 6.00x5.00m voorzien van een zwartmarmeren sierschouw, parketvloer en een dubbel openzwaaiende deur met toegang tot een balkon aan de straatzijde. 
- Keuken (15m²): 6.00x2.50m, geïnstalleerd met lades en onder- en bovenkasten, een granieten werkblad, koelkast, keramische kookplaat met grill, een dampkap en dubbele spoelbak. Parketvloer.
- Overloop (4m²): 4.00x1.00m met parketvloer en inbouwkasten.
- Badkamer (15m²): 6.00x2.50m, uitgerust met een ligbad, een toilet en een badkamermeubel met granieten blad, dubbele lavabo en onderkasten. Ruimte voorzien van parketvloer, een raam en inbouwkasten.
- Slaapkamer 1 (22m²): 4.80x4.60m, voorzien van airco, parketvloer en een radiator. Toegang tot het terras middels een dubbele openzwaaiende deur.
- Slaapkamer 2
 (18m²): 4.50x4.00m, voorzien van parketvloer, een radiator en inbouwkasten.
- Terras (17.50m²): 5.00x3.50m, zuidelijk georiënteerd, beklinkerd en toegankelijk vanuit slaapkamer 1.

VERDIEPING +02 - houten tussenvloer:
- Zolder 
(120m²): 11.00x11.00m, nokhoogte 6.50m, prachtige zeer ruime zolder bereikbaar via een vaste trap dus zeker nog uitbreidingsmogelijkheden. Planchervloer.

EXTERIEUR:
- Binnentuin: ongeveer 11.00x10.00m. Gezellige binnentuin, zuidelijk georiënteerd en volledig ommuurd, en aangelegd met beplanting, leilindes, een es, en verschillende tuinornamenten zoals een fontein. Tuinhuisje (vroeger bakhuis) voorzien van elektriciteit. Overal baksteen bevloering.

N3 vastgoed


Luikersteenweg 395, 3800 Sint-Truiden

T: +32 11 75 57 30


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.