Eengezinswoning

Heers

€ 195.000
  • 2

  • 150 m²

  • 160 m²

Deze woning is verkocht onder de opschortende voorwaarde dat de kandidaat-kopers hun lening kunnen verkrijgen.
Laat ons uw contactgegevens achter op info@n3vastgoed.be indien u op de hoogte wenst gehouden te worden indien deze woning terug te koop komt.

GESTRIPTE EN DAARNA VOLLEDIG GERENOVEERDE WONING MET 2 BADKAMERS, POLYVALENTE RUIMTE EN VOLLEDIG ZOLDER, GELEGEN MIDDEN IN HET CENTRUM VAN HEERS OP 1A 60CA

TROEVEN:
- gerenoveerd sinds 2016: buitenmuren langs binnen geïsoleerd-tussenvloeren geïsoleerd voor de vloerverwarming-keuken-alle bevloering-volledige elektrische installatie (keuringsattest ZONDER opmerkingen)-2 badkamers-overal vloerverwarming met CV-ketel op aardgas-alle sanitair- en afvoerleidingen-houten tussenvloer verwijderd en nieuwe tussenvloer gelegd met balken en potten-alle ramen-dak boven de polyvalente ruimte (2018)-...
- karaktervolle gevel (oorspronkelijk bouwjaar 1936)
- gelegen midden in het centrum van Heers met voldoende parkeergelegenheid, winkels en school op wandelafstand
- gedeeltelijk onderkelderd
- volledig zolder, bereikbaar via een vaste trap en reeds voorzien van 2 vaste nieuwe ramen en vloerverwarming, waar een extra slaapkamer mogelijk is
- terras 30m², ook rechtstreeks bereikbaar via een doorgang langs de woning vanuit de straat
- polyvalente ruimte van 27m², direct toegankelijk vanuit de straat met een buitendeur. Momenteel in gebruik als winkel, maar ook mogelijk als garage, slaapkamer, bureau, speelkamer, berging, ...
- de zijgevel is verhuurd voor reclamedoeleinden

KELDERVERDIEPING:
kelder
 (20m²): 5.50x3.70m, 1.85 meter hoogte, bereikbaar via de inkomhal. Betonvloer. 

GELIJKVLOERS - plafondhoogte 2.85 meter - vloerverwarming:
-Inkomhal (8.50m²): 5.00x1.70m, met de gemetste trap naar de bovenverdieping en toegang tot de kelder middels een luik. Tegelvloer.
-Leefruimte (32m²): 8.00x4.00m, straatraam voorzien van een rolluik en achteraan zicht op de open keuken met een niveauverschil. Tegelvloer.
-Keuken (13,50m²): 4.50x3.00m, open keuken, een paar trapjes lager als de leefruimte, en geïnstalleerd met lades en onder- en bovenkasten, een spoelbak, koelkast, diepvries, warmeluchtoven, inductiekookplaat, dampkap en een vaatwasmachine. Toegang tot en zicht op het terras. Tegelvloer.
Badkamer 1 (7m²): 3.50x2.00m, bereikbaar via de inkomhal. Uitgerust met een badkamermeubel met lavabo, spiegel- en onderkasten, een hangtoilet en een ligbad. Ruimte voorzien van een raam, handdoekdroger (op elektriciteit) en tegelvloer. 
- Polyvalente ruimte (27m²): 9.00x3.00m, momenteel in gebruik als winkelruimte. Rechtstreeks toegankelijk via de straat middels een deur. Hier bevinden zich ook alle aansluitingen van de nutsvoorzieningen en ook de CV-ketel op aardgas. Dit dak is vernieuwd in 2018. Tegelvloer.

VERDIEPING +01 - vernieuwde tussenvloer - ook vloerverwarming:
Overloop/nachthal (9m²): 5.00x1.70m, met een vaste trap naar de zolderverdieping. Hier bevindt zich ook een aansluiting voor eventueel een wasmachine te plaatsen. Tegelvloer.
Slaapkamer 1 (14.00m²): 3.75x3.70m, voorzien van telefoon- en internetaansluiting en tegelvloer.
Slaapkamer 2 (13.50m²): 3.75x3.60m, voorzien van telefoon- en internetaansluiting en tegelvloer.
Badkamer 2 (7m²): 3.50x2.00m, uitgerust met een badkamermeubel met lavabo en spiegel- en onderkasten, nog een hangtoilet en een douche. Ruimte voorzien van een raam, handdoekdroger (op elektriciteit) en tegelvloer. 

VERDIEPING +02 - ook vernieuwde tussenvloer en vloerverwarming:
- Volledige zolderverdieping (54m²): 9.00x6.00m, bereikbaar via een vaste trap vanuit de nachthal. Reeds voorzien van 2 vaste vernieuwde ramen aan de voorzijde, vloerwarming en vloerisolatie waardoor hier perfect een derde slaapkamer kan gemaakt worden. Dit dak is nog niet vernieuwd en niet geïsoleerd en er ligt nog geen vaste vloer.

EXTERIEUR:
- Terras
(30m²): beklinkerd terras, welk ook rechtstreeks toegankelijk is vanuit de straat langs de zijkant van de woning.
- Buitenberging (9m²): 4.50x2.00m, afgesloten ruimte, met een betonvloer.

N3 vastgoed


Luikersteenweg 395, 3800 Sint-Truiden

T: +32 11 75 57 30


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen