Eengezinswoning

Geer

€ 415.000
  • 3

  • 215 m²

  • 1047 m²

MET EXCLUSIEVE MATERIALEN AFGEWERKTE WONING, GEBOUWD IN 2017, MET 3 BADKAMERS EN INPANDIGE GARAGE, RUSTIG GELEGEN TE BOËHLE OP 10A 47CA. 

TROEVEN:
- vrijstaande woning met een koppelvolume (zijnde de garage)
- degelijke structuur met welfsels als tussenvloeren en geïsoleerde spouwmuren 
- gebouwd met recuperatie Beerse steen, dak met oude Boomsepannen 
- CV-installatie VAILLANT met overal vloerverwarming - warmtepomp lucht-water
- 3 slaapkamers en 3 badkamers
- zeer exclusieve afwerking van de badkamers en de Bulthaup keuken!
- ramen bestaande uit hoog rendements 1.0 gelaagd dubbel glas met geluidsdemping en warm edge afstandhouders, bestaande uit zowel Afrormosia (tropisch hardhout) met aquacoat behandeling als uit aluminium met "steel-look"
- volledig kruipkelder
- inpandige garage met automatische sectionaalpoort
- conform keuringsattest elektrische installatie dus ZONDER opmerkingen
- regenwaterput aangesloten op de WC's en buitenkranen
- ventilatiesysteem type D van het merk VASCO
- ontkalker Watergenius
- volledige bekabeling voor buitenverlichting, voor alarmsysteem en rookdetectoren reeds aanwezig

KELDERVERDIEPING:
Kruipkelder: de volledige woning, buiten de garage, is onderkelderd met een kruipkelder, toegankelijk vanuit de garage. Alle leidingen zijn hierdoor ook zichtbaar en kunnen er indien nodig gemakkelijk leidingen bijgetrokken worden zonder veel breekwerk!

GELIJKVLOERS - plafondhoogte 2.60m:
Inkomhal (4.32m²): 2.70x1.60m, 5.50m plafondhoogte. Aansluitend bevindt zich ook nog het bureel. Toegang tot het apart gastentoilet. Gepolierde betonvloer.
- Zitruimte (26m²): 5.37x4.81m, voorzien van een design houtkachel van het merk DOVRE, zicht op de tuin middels een plafondhoog raam, spots met dimfunctie en trap naar de bovenverdieping. Baksteen vloer. Tussen de zitruimte en de leefkeuken bevindt zich nog de buitendeur naar de tuin (paardenstaldeursysteem).
- Leefkeuken (29m²): 7.20x4.00m, exclusieve BULTHAUP "b2" keuken bestaande uit de werkkast in dubbele uitvoering, de werkbank (eiland met werkblad in Statuario Bianco marmer en spoelunit met Bulthaup mengkraan) en de apparatenkast voorzien van een inbouwfrigo MIELE met "PerfectFresh" vershoudvak. Verder is deze prachtige keuken ook nog voorzien van een SMEG fornuis (Victoria TR93P) en nog een extra combi-oven en extra inductiekookplaat en uiteraard de NOVY dampkap. Deze ruimte is uitgerust met een dubbele Legrand vloercontactdoos in messing, Zellijes wandtegels en heeft veel lichtinval dmv zowel een plafondhoog raam aan de straatzijde (met buiten een schuifluik in Afrormosia) als een guillotineraam aan de achterzijde met zicht op de tuin. Gepolierde betonvloer.
Bureel (9.50m²): 4.30x2.20m, gelegen in het verlengde van de inkomhal en voorzien van een dubbele Legrand vloercontactdoos in messing en gepolierde betonvloer.
Apart gastentoilet (1.76m²): 1.94x0.91m, bereikbaar via de inkomhal. Voorzien van een handenwasser en hangtoilet Duravit model Starck met soft closesysteem. Gepolierde betonvloer.
Wasplaats/berging (7m²): 4.35x1.60m, tussen de leefkeuken en de garage, met aansluiting wasmachine. Gepolierde betonvloer.
Inpandige garage (21.50m²): 6.24x3.00m + 1.74x1.58m. Voorzien van een automatische en geïsoleerde sectionaalpoort in Afrormosia (met ook nog een klavier aan de buitengevel), een uitgietbak, nog een buitendeur en voorziening voor een dampkap. Hier bevinden zich ook alle nutsvoorzienigen en staat ook het Vaillant CV-systeem. Toegang tot de kruipkelder. Gepolierde betonvloer met vloerverwarming.

VERDIEPING +01 - welfsels als tussenvloer en geïsoleerd - overal vloerverwarming:
Overloop/nachthal (6.70m²): 4.30x0.95m + 3.00x0.90m met trap naar de zolderverdieping/dressing. Travertin natuursteen als bevloering.
- Badkamer 1 (10m²): 4.00x2.50m, uitgerust met een dubbele regendouche (2 x Hansgrohe "Lamp Shower" designed by Nendo in chroom met touch bediening - zwarte granieten douchebak en glazen douchescherm!) en een lavabo. Ruimte voorzien van een raam en travertin natuursteen  bevloering.
- Badkamer 2 (4m²): 2.65x1.50m, uitgerust met een inloopdouche in natuursteen "Terrazzo" en een badkamermeubel met lavabo en onderkast. Natuursteen bevloering.
- Badkamer 3 (15m²): ongeveer 5.00x3.00m, bereikbaar via slaapkamer 1, en uitgerust met het exclusieve vrijstaande bad CUNA by Antonio Lupi Design "Cristalplant" in corian met een vrijstaande vloerkraan Hansgrohe Metris (totale waarde €10.000). Ruimte voorzien van 2 raampjes en ook nog toegang tot 2 zolderkamers. Tegelvloer.
Apart toilet (1.08m²): 1.20x0.90m, hangtoilet Duravit model Starck met soft closesysteem. Travertin natuursteen bevloering.
Slaapkamer 1 (15.50m²): 4.67x4.00m, met een vide naar de dressing en toegang tot badkamer 3. Travertin natuursteen bevloering.
Slaapkamer 2 (15.50m²): 4.33x3.56m, ook nog voorzien van wateraansluiting en afvoer. Laminaat.
Slaapkamer 3 (15.50m²): 4.33x3.56m, met toegang tot een zolder/vide. Laminaat.

VERDIEPING +02:
- Dressing 
(ongeveer 10m²): ongeveer 4.65x2.00m, bereikbaar via een vaste trap. Met nog toegang tot zoldertjes en met een vide naar slaapkamer 1. Tegelvloer.

EXTERIEUR:

Oprit/voortuin: aangelegde voortuin met een bekiezelde oprit naar de garage.
Tuin: oostelijk georiënteerde tuin met een mooi vrij uitzicht, afgesloten met draad en hout, en aangelegd met gras en beplanting.
Terras: bekiezeld terras direct aan de achterzijde van de woning.

N3 vastgoed


Luikersteenweg 395, 3800 Sint-Truiden

T: +32 11 75 57 30


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen