Bouwgrond

Lanaken

prijs op aanvraag
  • 2149 m²

PERCEEL BOUWGROND VAN 21A49CA VOOR EXCLUSIEVE MODERNE VILLABOUW GELEGEN IN HET IDYLLISCHE OUD-REKEM.

LIGGING
De deelgemeente Oud-Rekem (B), als onderdeel van de gemeente Lanaken, werd uitgeroepen tot ‘Het mooiste dorp van Vlaanderen’. De idyllische dorpskern met het prachtige kasteel d’Aspremont-Lynden, de oude kerk en diverse historische gebouwen aan pleinen met terrasjes brengen u terug in de tijd. Het water, het nationaal park Hoge Kempen en de mooie natuurgebieden maken de omgeving een mooie uitvalsbasis om in alle rust te komen genieten of om af te schakelen.

Aangenaam recreëren, maar eens te meer een mooie plek om te wonen in privacy, rust en ruimte. Praktisch gelegen bij uitvalswegen naar Maastricht, Hasselt, Luik, Eindhoven en Aken. Op loopafstand van de idyllische dorpskern van Rekem, zeer nabij het centrum van Maastricht en prachtig groen omgeven ligt de Leon Hermanslaan. Het betreft een onderdeel van de herontwikkeling van Domein Oud Reckheim. Destijds zijn in het prachtige groene park met behoud van haar statige grote bomen diverse nieuwbouw apparementen, grondgebonden woningen alsook industriele loftwoningen in de oude gebouwen gerealiseerd. Alle bewoners mogen gebruik maken van het park dat gemeenschappelijk wordt onderhouden. Een gedeelte van de Leon Hermanslaan is ingedeeld voor exclusieve moderne villabouw.

Hier ligt het laatste perceel bouwgrond van 21a 49ca (2.149 m²). Het is geschikt voor een riante open bebouwing met 2 volwaardige bouwlagen plus kelder/garage onder de villa. Realisatie van een zwembad is mogelijk.

MOGELIJKHEID OM SAMEN TE WERKEN MET EXCLUSIEVE VILLABOUWER VLASSAK-VERHULST. 
De getoonde villa is slechts één projectie volgens de bouwvoorschriften. U bouwt volgens uw eigen budget, wensen en smaak.

TROEVEN
- Uitzonderlijk groot perceel.
- Gelegen nabij belangrijke uitvalswegen.
- Gelegen in het mooiste 'dorpje' van Vlaanderen: Oud-Rekem.
- Zwembad mogelijk.
- Geen bouwverplichting.

OVERZICHT VERKAVELINGSVOORSCHRIFTEN
- Hoofdbestemming: de hoofdbestemming is wonen: d.w.z. dat wonen minimaal 50% van de bestemming van de gehele projectzone moet bedragen.
- Nevenbestemming: huisnijverheden, diensten, kantoren en vrije beroepen. Deze functies mogen maximum 50% van de bestemming van de gehele projectzone bedragen.
- Bouwvorm: open bebouwing.
- Bouwdiepte: maximaal 22 meter.
- Bouwbreedte: maximaal 15 meter.
- Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen.
° Bouwlijn kavel 2: 13,00 meter t.o.v. as van de straat (7,00 meter t.o.v. perceelsgrens).
° Maximale afstand van de zijgevels t.o.v. perceelsgrens: afhankelijk van de kavel variërend van 4 meter tot 8 meter..
De verkavelingsvoorschriften kunnen gedownload worden via onderhavige advertentie op www.n78vastgoed.be.

EXTRA INFORMATIE
De omgeving wordt beheerd door een syndicus. De kosten hiervoor bedragen ca. 250,00 EUR per jaar ten titel van onderhoud domein, erfgoedpremie, lidgeld monumentenwacht, verzekering, bankkosten, diverse werken, beheer syndicus,...

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be.

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.