3 NAAST ELKAAR GELEGEN APARTE GEBOUWEN (2 HANDELSHUIZEN EN 1 WONING), 35 METER LANGS DE LUIKERSTEENWEG EN 12 METER LANGS DE OUDE BORGWORMSEWEG, MET EEN TOTALE GRONDOPPERVLAKTE VAN 12A 90CA, TE BRUSTEM.

De gebouwen zijn niet verhuurd en niet meer in uitbating!

Ook apart te koop: huisnummer 251 voor €200.000 en huisnummer 243 en 249 samen voor €350.000.

Volledig gelegen in woongebied met landelijk karakter - PRUP Afbakening KSG van toepassing met bestemming Afbakeningslijn structuuronderhoudend kleinstedelijk gebied Sint-Truiden.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

HUIS LUIKERSTEENWEG 243 (KADASTERNUMMER 411 Y) - GRONDOPPERVLAKTE 4A 54CA - 7 METER GEVELBREEDTE LANGS DE LUIKERSTEENWEG EN 12 METER GEVELBREEDTE LANGS DE OUDE BORGWORMSEWEG - GEBOUWD 1950 - KI €743: 


bestaande uit een kelder, inkomhal met trap naar de bovenverdieping, geïnstalleerde keuken, aparte leefruimte met sierschouw, aparte eetkamer, nieuw geïnstalleerde badkamer met dubbele douche, apart hangtoilet, veranda, CV-ruimte, nachthal met vaste trap naar de zolder, 3 slaapkamers en de volledige zolder. Achter de woning, eveneens bereikbaar via de Oude Borgwormseweg, bevinden zich nog een ruime garage van 60m² met automatische kantelpoort en een zolder boven, een beklinkerd terras van 35m², een volledig ommuurde tuin van ongeveer 145m² en een beklinkerde parking van ongeveer 150m², afgesloten met een automatische poort. De woning is uitgerust met CV op mazout en gedeeltelijk nieuwe ramen met dubbel beglazing.
EPC 462 hWh/m²/Label E - P-score: D - G-score: D (telkens een beetje langs de straatzijde!)

HANDELSHUIS LUIKERSTEENWEG 249 (KADASTERNUMMER 411 M) - GRONDOPPERVLAKTE 4A 95CA - 17 METER GEVELBREEDTE LANGS DE LUIKERSTEENWEG - KI €1.115:

bestaande uit een kelder, handelsruimte/bar van 60m² (13.00x4.75m) met 3 vitrines en een inkomdeur, 2 WC's, sas met trap naar de kelder en naar de  bovenverdieping, geïnstalleerde keuken, ruime douche, refter/eetzaal met nog een keukentje, 3 slaapkamers met elk hun sanitair, nog een apart toilet op de verdieping en de nachthal. Achter de woning is nog een volledig beklinkerde ruime parking, rechtstreeks bereikbaar vanuit de Luikersteenweg.  
EPC label F - P-score: D - G-score: D (telkens een beetje langs de straatzijde!)

HANDELSHUIS LUIKERSTEENWEG 251 (KADASTERNUMMER 412 X) - GRONDOPPERVLAKTE 3A 41CA - 12 METER GEVELBREEDTE LANGS DE LUIKERSTEENWEG - KI €877:

bestaande uit een kelder met de chauffageketel op mazout, de inkomhal met trap naar de kelder en naar de bovenverdieping, de handelsruimte/bar van 70m² (15.00x4.55m met nog een badkamer en een vitrine) en de achterinkomhal. Op de verdieping een nachthal, 4 slaapkamers, een geïnstalleerde keuken en een badkamer. Zolder bereikbaar via een luik. Achter de woning bevinden zich nog een beklinkerde parking die rechtstreeks bereikbaar is via een doorrit vanuit de Luikersteenweg en een achterbouw van 60m² met 3 garagepoorten en een fos.
EPC label F - P-score: D - G-score: D (telkens een beetje langs de straatzijde!)

N3 vastgoed


Luikersteenweg 395, 3800 Sint-Truiden

T: +32 11 75 57 30


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.