Appartement

Maasmechelen

€ 286.500
  • 2

  • 96.1 m²

WILLEMSKAAI - WATERSIDE LIVING: WELKOM IN EEN BUITENGEWONE BUURT

WATERFRONT NR. 38.1.07:
- oppervlakte: 96,10m²
- terras: 13,41m²
- 2 slaapkamers
---
Wonen aan het water, omgeven door het groen
Met Willemskaai krijgt Maasmechelen een nieuwe en duurzame leefomgeving, waarin in fase 1 twee verschillende woonconcepten (parkview en waterfront) in verschillende prijsklassen geïntegreerd worden. Gelegen aan het water en omgeven door het groen, staat Willemskaai voor een omgeving waar duurzaamheid, design en natuur elkaar versterken. Met prachtige uitzichten over de Willemsvaart en een groot gebied aan groene ruimte, is Willemskaai de perfecte spot voor iedereen die wil wonen in een groene oase bij het water.
---
De nieuwe 'place to be' voor jong en oud
Er worden in Willemskaai faciliteiten en type appartementen voorzien voor alle leeftijden, van jonge gezinnen tot woningverlaters. Met dit concept van intergenerationeel wonen brengen we in Willemskaai verschillende generaties samen op een unieke manier. Er zijn dan ook 1, 2 als 3 slaapkamer appartementen beschikbaar met een brede variatie qua oppervlakte. 
---
"Willemskaai biedt appartementen in verschillende prijsklassen, gaande van kwalitatief en betaalbaar wonen in het park tot luxueus wonen aan het water." 
---
Unieke locatie
Willemskaai heeft wat ligging betreft alles. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het "Nationaal Park Hoge Kempen" en kunnen genieten van het panoramische uitzicht vanop het hoogste punt van de zogenaamde 'Terhills'. Daarnaast is Maasmechelen het walhalla voor shopaholics met o.a. Maasmechelen Village in de achtertuin van Willemskaai. 
---
"Fase 1 omvat in totaal 121 appartementen, waarvan 54 parkview appartementen en 67 waterfront appartementen."
---
Waterfront - 67 appartementen (1 bouwblok)
Exclusieve appartementen met een magnifiek uitzicht op de Willemsvaart.
- exclusief wonen aan het water
- ruime inpandige patioterrassen met panoramische zichten over het water
- directe toegang tot de kade
- stedelijk karakter met zowel private als publieke ruimte
---
Parkview - 54 appartementen (4 aparte gebouwen)
Kwalitatieve appartementen in een oase van groen en rust.
- rustig wonen in het groen
- riante private parktuin
- mooi zonneterrassen als verlengstuk van de leefruimte
---
Parkeren, fietsen- en privatieve berging
Zowel Waterfront als Parkview beschikken over een ondergrondse parkeerkelder (101P in Waterfront en 61P in Parkview). Per appartement is er een ondergrondse kelderberging voorzien en beide woonconcepten voorzien in voldoende fietsenbergingen. Alle parkings worden standaard voorzien van een beveiligd stopcontact als laadpunt voor elektrische wagens.
---
BEN als algemene energie norm
Willemskaai wordt gebouwd als een 'bijna energie-neutraal', of BEN project, wat concreet betekent dat alle units een E-peil hebben lager dan of gelijk aan E30. Als bewoner zal u dit niet enkel voelen aan de enorme besparing op uw energiefactuur, tevens geniet u van 50% korting op de onroerende voorheffing.
--
Slimme conciërge
De inkomhallen zijn uitgerust met het digitale conciërgesysteem van Bringme. Belt een bezoeker aan? Dan zie je dit rechtstreeks op je smartphone of videocom. Bij het systeem hoort ook de handige Bringme Box: hiermee kan je contactloos en veilig pakketjes ontvangen en retourneren, ook wanneer je niet thuis bent.
---
Begeleiding van A tot Z 
Een interieur designer staat u bij met een luisterend oord en met kennis van zaken. Als koper kan u rekenen op een complete begeleiding, van wijzigingen aan uw grondplan, de keuze van materialen en afwerkingsgraad tot het personaliseren van de voorziene systemen en technieken. Wenst u een totaalinrichting op maat, van meubilair tot het bedlinnen en servies in de kast? Ook dat kan.

In het kader van de inrichting wordt u een interieur-inrichtingsmodel aangeboden op basis van 5 'interior moods'. Uw appartement wordt in samenspraak met de interieur designer volledig afgewerkt in de sfeer of de "lifestyle" die het best bij u past. Van de keuze van uw vloeren tot de keuze van uw keuken, eventueel zelfs van de schilder- en behangwerken tot de selectie & plaatsing van uw verlichting en meubilair. U heeft de keuze uit 5 mood-concepten, die elk een andere sfeer ademen en naar wens kunnen worden uitgevoerd. Meer info op aanvraag. 

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Downloads

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen