Appartement

Dilsen-Stokkem

€ 206.983
  • 1

  • 65.2 m²

APPARTEMENT B.2.3 IN RESIDENTIE KEIZERSPOORT TE DILSEN.

KENMERKEN APPARTEMENT
- Verdieping: 2.
- Oppervlakte: 65,20m².
- Terras: 7,40m².
- 1 Slaapkamer.

ALGEMEEN
Met veel plezier stellen wij het project “Residentie Keizerspoort” aan u voor; gelegen in het verlengde van residentie Keizersplein. De ligging van dit prachtige project kan niet beter: pal in het centrum van Dilsen aan het nieuwe stadsplein én pal tegenover het park ‘Ter Motten’.

Het project bevindt zich op de hoek van de Europalaan en het centrumplein "Ter Motten". U kan hier genieten van het unieke zicht op het autovrije centrumplein. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand, met het openbaar vervoer zelfs voor de deur!

INDELING
Residentie Keizerspoort kenmerkt zich door een diversiteit aan indeling, bewoonbare oppervlaktes van 65m² tot 112m² en keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers. Op het gelijkvloers bevindt zich, naast 3 handelsruimten, tevens 1 appartement. De eerste verdieping omvat 5 en de tweede verdieping 6 appartementen. Op de derde verdieping vinden we 4 appartementen.

PARKEREN & BERGING
Voor een optimaal comfort is er ondergrondse een parkeerkelder voorzien met 17 autostaanplaatsen & 3 kelderbergingen. Parking verplicht bij te kopen.

AFWERKING
In Residentie Keizerspoort geniet u van een instapklare afwerking naar eigen smaak. In de verkoopprijzen zijn reeds mooie budgetten voorzien voor de binnenafwerking.

PRIJZEN
Verkoop in het BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn exclusief BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel basisakte en kosten nutsvoorzieningen. Contacteer ons voor een kostenraming.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer informatie: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be.

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen