RUIM APPARTEMENT (NR. 5) OP EEN BOOGSCHEUT VAN DE OUDE MAAS. KENMERKEN:
- NETTO oppervlakte: 113,48m²
- 2 slaapkamers 
- terras: 20m²
- inclusief carport en bergruimte

---
LIGGING
De site van de oude Brouwerij ‘St. Jozef’ is omgevormd tot een nieuw woonproject. Je geniet hier van een optimale én vooral uiterst rustige ligging. Op een zucht van de oevers van de Oude Maas met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Anderzijds sta je zo in het centrum van Dilsen waar je alle dagdagelijkse voorzieningen treft.

---
HET PROJECT
Het project omvat 5 appartementen met ruime NETTO woonoppervlaktes van maar liefst 124m² tot 164m². Dit zijn NETTO woonoppervlaktes en dus geen bruto oppervlaktes, waarbij de dikte van de muren niet zijn meegerekend. De appartementen bevinden zich in twee afzonderlijke gebouwen, welke zich situeren rond een centrale binnenkoer, -plein.  Alle appartementen zijn ingedeeld met 2 slaapkamers en hebben 2 badkamers / douchekamers (uitgezonderd 1 appartement hetgeen voorzien is van 1 badkamer). Parkeren doet u comfortabel onder de carports. Daarnaast is er een aparte fietsenstalling voorzien en beschikt elk appartement over een privatieve berging.

---
VOLLEDIG AFGEWERKT
De appartementen worden volledig afgewerkt verkocht en zijn voorzien van een kwalitatieve inrichting. De vloer- en wandtegels zijn voorzien in travertin tegels. Je hebt als koper inspraak in de keuze van de keuken alsook de keuze van het badkamermeubel. De vloerverwarming voorziet u van een optimaal comfort. Er bestaat de mogelijkheid om zonnepanelen te voorzien (meerprijs op aanvraag).

---
PRIJZEN & MEER INFO
Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan u raadplegen op onze website www.n78vastgoed.be. Of neem even contact met ons op en wij sturen je met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor (op afspraak). Verkoop in het BTW-stelsel (21% BTW op de constructiewaarde en 12% registratierechten op de grondwaarde). Bekijkt je deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen