RESIDENTIE 'T RESELT

Dilsen-Stokkem

vanaf € 273.000
  • 2-2

  • 122-122 m²

RESIDENTIE 'T RESELT: 13 PRACHTIGE BEN-APPARTEMENTEN IN ROTEM.

!! NU TIJDEIJK 6% BTW i.p.v. 21%. KOOP NU EN BESPAAR DUS 15% BTW. KLILK HIER VOOR MEER INFO !!

Ontdek uw woongeluk
Residentie 't Reselt is een uniek woonproject waar moderne, duurzame architectuur en een rustige groene omgeving elkaar ontmoeten. In 't Reselt vindt u een ruime keuze aan type appartementen. U kan kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een klein tuintje of opteren voor een penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden.

Woonoppervlaktes gaan van 76m² tot 122m² met terrassen en tuintjes van 16m² tot wel 164m². Parkeren doe je comfortabel onder de carport of op de buitenparkings, waar zich tevens ook de privatieve bergruimtes van elk appartement bevinden. 

Energiezuinig wonen

In residentie 't Reselt woont u niet alleen in de mooiste, moderne architectuur met alle bijhorendel luxe voorzieningen, maar woont u ook nog eens energiezuinig. 

De appartementen zijn zogenaamde BEN appartementen (Bijna Energie Neutraal) die energiezuinig gebouwd worden. Hierdoor zullen ze een E-peil van E20 hebben, wat gevoelig lager is dan wettelijk verplicht. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het appartement. Zowel ecologisch als financieel zeer voordelig. Elk appartement wordt standaard voorzien van zonnepanelen, ongeveer 6 per appartement. 

Door dit lage E-peil, geniet u uiteraard van een lagere energiefactuur én van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaren.

Rustig wonen
Residentie 't Reselt ligt in Rotem, langs de Klaverstraat. Het alom gekende café 't Reselt maakt plaats voor deze prachtige appartementen. Je zit hier pal in de natuur, met zicht op de weilanden en ver weg van de drukke wegen. Het dorpscentrum ligt op minder dan 1km en aan de andere kant loopt u zo de bossen in voor een stevige wandeling of pittige mountainbike tocht. 

Jouw appartement, compleet afgewerkt
De appartementen worden opgeleverd met een zeer complete afwerking. Zowel de keuken als de badkamer zijn ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. U heeft inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt u over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op uw woonwensen.

Optimaal genieten
Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen en brede terrassen met glazen omranding. Zo kan u de zonsondergang bewonderen vanaop uw penthouse terras met een glaasje wijn in de hand of nog even profiteren van de laatste zonnestralen terwijl de (klein)kinderen ravotten in de tuin van uw gelijkvloers appartement of de barbeque aansteken terwijl uw vrienden alvast gezellig rond het keukeneiland staan te keuvelen.


Hoe u het zich ook inbeeldt, in Residentie 't Reselt komt u thuis en geniet u van de rust om u heen, met familie of vrienden, of juist gezellig alleen. 

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer over het project

Omgeving

Dilsen-Stokkem

Rustig wonen

Residentie 't Reselt ligt in Rotem, een van die charmante Maaslanddorpjes die als parels aan een snoer de Maas afboorden. 

In het Maasland voel je je altijd een beetje op vakantien, omdat de regio zo mooi en bijzonder is. Wonen in 't Reselt is dan ook deel uitmaken van dat Maasland waar de mensen gul, hartelijk en gastvrij zijn.

Nabij de natuur

't Reselt wordt opgetrokken aan de Klaverstraat. Het alom gekende café 't Reselt maakt plaats voor deze prachtige appartementen. Je zit hier pal in de natuur, met zicht op de weilanden en ver weg van de drukke wegen. Het dorpscentrum ligt op minder dan 1km en aan de andere kant loopt u zo de bossen in voor een stevige wandeling of pittige mountainbike tocht. 

Evolutie

Volg hier de vooruitgang van het project

  • Op woensdag 05.06.2019 vond de lancering van Residentie 't Reselt plaats. Bekijk hier enkele sfeerbeelden.

  • De timing is gekend (onder voorbehoud)!

  • De afbraakwerken van café 't Reselt zijn gestart

  • De afbraakwerken zijn in volle uitvoering ... Kijk hier even mee

  • De afbraakwerken zijn afgerond en het terrein is bouwklaar. De eerste steenlegging kan ingepland worden.

  • Voortgang van de werken

Overzicht project

Tweede verdieping

tweede verdieping Slpk. Opp. Terras Tuin Prijs
Appartement 12 3 110 m² 85 m² verkocht
Appartement 13 2 122 m² 66 m² € 273.000

Eerste verdieping

eerste verdieping Slpk. Opp. Terras Tuin Prijs
Appartement 07 2 101 m² 16 m² verkocht
Appartement 08 2 103 m² 21 m² verkocht
Appartement 09 2 105 m² 23 m² verkocht
Appartement 10 2 97 m² 27 m² verkocht
Appartement 11 2 100 m² 26 m² verkocht

Gelijkvloerse verdieping

gelijkvloerse verdieping Slpk. Opp. Terras Tuin Prijs
Appartement 01 1 76 m² 17 m² verkocht
Appartement 02 2 100 m² 164 m² verkocht
Appartement 03 2 110 m² 70 m² verkocht
Appartement 04 1 84 m² 25 m² verkocht
Appartement 05 2 95 m² 47 m² verkocht
Appartement 06 2 100 m² 110 m² verkocht

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.