Loft

Sint-Truiden

€ 550.000
  • 3

  • 270 m²

PRACHTIGE IN 2019 GERENOVEERDE LOFT MET EEN BEWOONBARE OPPERVLAKTE VAN 270M², EEN RUIM TERRAS VAN 48M² EN EEN INPANDIGE GARAGE VAN 70M² GELEGEN TE GELINDEN

TROEVEN:
- deze loft bevindt zich in een gebouw met ondergelegen nog een handelsruimte van 870m² welk ook (eventueel gesplitst) te koop staat. De vergunning voor deze splitsing is lopende momenteel dus deze verkoop gebeurt onder opschortende voorwaarde verkrijgen vergunning vanuit de stad Sint-Truiden
- volledig vernieuwd in 2019 met vergunning
- zeer energiezuinig: EPC 147 kWh/m² - label B
- voorzien van zonnepanelen met een omvormer van 10 kWp
- door interieurarchitect Studio Lijnen en Partners uit Hasselt zeer luxueus ingericht
- terras nog uitbreidbaar tot 116m²
- verwarming en koeling via een warmtepomp
- aluminium ramen met dubbel glas
- conform keuringsattest elektrische installatie - dus zonder opmerkingen
- Perceelscore D - Gebouwscore D maar alleen maar een klein gedeelte
- alarmsysteem met camerabewaking

BOVENLIGGENDE LOFT - OVERAL GEPOLIERDE BETONVLOER - zowel bereikbaar via een buitentrap als via de inpandige garage/berging - plafondhoogte 3 meter:

Inkomhal/nachthal (45m²): 18.00x2.50m, voorzien van inbouwkasten. 
- Zithoek (35m²): 8.00x4.40m, met een op maat gemaakt wandmeubel met een design inbouwhaard op aardgas en schuifraam naar het terras. 
- Open keuken met eethoek (36m²): 9.00x4.00m, geïnstalleerd met een kookeiland van CARRARA-marmer en een kastenwand, een inductiekookplaat, ingebouwde dampkap, combi-oven, vaatwasmachine (MIELE toestellen) en een dubbele lavabo. Toegang tot en zicht op het terras middels een schuifraam. Toegang tot een kleine berging waar ook het ventilatiesysteem hangt.
- Bureel: met een op maat gemaakt bureaumeubel en leggers.
- Wasplaats (20m²): 5.00x4.00m, met inbouwkasten, een uitgietbak, aansluiting wasmachine en droogkast en toegang tot de goederenlift.
- Apart toilet: bereikbaar via de inkomhal/nachthal. Hangtoilet met handenwasser en kasten. 
- Master bedroom met dressingruimte en ensuite badkamer (40m²): 9.00x4.50m, voorzien van inbouwkasten, ramen met vliegenramen en een badkamer uitgerust met zowel een ligbad als een aparte douche, een hangtoilet en een badkamermeubel met dubbele lavabo, lades en spiegelkasten. Van de dressingruimte kan eventueel een vierde slaapkamer gemaakt worden.
- Slaapkamer 2 met ensuite badkamer (18m²): 4.50x4.00m, voorzien van inbouwkasten, raam met vliegenraam en een badkamer uitgerust met een douche en badkamermeubel met een lavabo en kasten.
- Slaapkamer 3 met ensuite badkamer (18m²): 4.50x4.00m, voorzien van inbouwkasten, raam met vliegenraam en een badkamer uitgerust met een douche en badkamermeubel met een lavabo en kasten.
- Terras (48m²): momenteel 12.00x4.00m maar volgens de vergunning nog uitbreidbaar tot in totaliteit 116m². Bereikbaar via 2 schuiframen. Houten bevloering.
- Garage/berging (71m²): voorzien van een automatische sectionaalpoort van 3.00x3.00m, een vaste trap naar het appartement en een goederenlift.

N3 vastgoed


Luikersteenweg 395, 3800 Sint-Truiden

T: +32 11 75 57 30


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.