Individuele handelszaak

Sint-Truiden

€ 1.150.000
  • 870 m²

  • 7700 m²

HANDELSRUIMTE VAN MAAR LIEFST 870M² MET RUIME PARKING EN EEN PRACHTIGE LOFT VAN 270M² MET RUIM TERRAS GELEGEN OP ONGEVEER 77A TE GELINDEN

TROEVEN:
- volledig vernieuwd in 2019 met vergunning
- zeer energiezuinig: EPC 147 kWh/m² - label B
- voorzien van zonnepanelen met een omvormer van 10 kWp
- 55 parkeerplaatsen voor de deur waarvan 1 met een laadpaal - volgens de vergunning 68 parkeerplaatsen mogelijk
- handelsruimte van maar liefst 870m² 
- bovengelegen, door interieurarchitect Studio Lijnen en Partners uit Hasselt, zeer luxueus ingerichte loft van 270m² met een terras van 48m² (welk uitbreidbaar is tot 116m²!). Deze loft is ook apart toegankelijk via een aparte ingang langs buiten. Verwarming en koeling via een warmtepomp. Overal aluminium ramen met dubbel glas
- ook mogelijk om de handelsruimte gesplitst (2 x 280m²) of zonder het appartement te kopen (uiteraard mits het verkrijgen van de vergunning van de stad Sint-Truiden)
- conform keuringsattest elektrische installatie - dus zonder opmerkingen
- Perceelscore D - Gebouwscore D maar alleen maar een klein gedeelte
- alarmsysteem met camerabewaking
- momenteel heeft de eigenaar ook een vergunning voor het verhuren van 25 verharde camperplaatsen met stroomvoorziening en mogelijkheid tot het lozen van vuil water

HANDELSRUIMTE - OVERAL EPOXYVLOER - PLAFONDHOOGTE 3.00M (VALS PLAFOND):

Handelsruimte (870m²): open ruimte van 30.00x28.00m + 7.62x4.00m. Voorzien van een goederenlift, een automatische sectionaalpoort van 3.00x3.00m naar de opslagruimte (80m²), een automatische dubbele toegangsdeur naar de handelsruimte, 2 nooduitgangen, een dames- en herentoilet, balie, bureelruimte 4.00x4.00m en een technische ruimte waar o.a. de Buderus CV-ketel op aardgas hangt (verwarming via warmeluchtblazers). Toegang tot het appartement middels een vaste trap via een afsluitbare ruimte vanuit de opslagruimte.

BOVENLIGGENDE LOFT - OVERAL GEPOLIERDE BETONVLOER - zowel bereikbaar via een buitentrap als via de handelsruimte - plafondhoogte 3 meter:

Inkomhal/nachthal (45m²): 18.00x2.50m, voorzien van inbouwkasten. 
- Zithoek (35m²): 8.00x4.40m, met een op maat gemaakt wandmeubel met een design inbouwhaard op aardgas en schuifraam naar het terras. 
- Open keuken met eethoek (36m²): 9.00x4.00m, geïnstalleerd met een kookeiland van CARRARA-marmer en een kastenwand, een inductiekookplaat, ingebouwde dampkap, combi-oven, vaatwasmachine (MIELE toestellen) en een dubbele lavabo. Toegang tot en zicht op het terras middels een schuifraam. Toegang tot een kleine berging waar ook het ventilatiesysteem hangt.
- Bureel: met een op maat gemaakt bureaumeubel en leggers.
- Wasplaats (20m²): 5.00x4.00m, met inbouwkasten, een uitgietbak, aansluiting wasmachine en droogkast en toegang tot de goederenlift.
- Apart toilet: bereikbaar via de inkomhal/nachthal. Hangtoilet met handenwasser en kasten. 
- Master bedroom met dressingruimte en ensuite badkamer (40m²): 9.00x4.50m, voorzien van inbouwkasten, ramen met vliegenramen en een badkamer uitgerust met zowel een ligbad als een aparte douche, een hangtoilet en een badkamermeubel met dubbele lavabo, lades en spiegelkasten. Van de dressingruimte kan eventueel een vierde slaapkamer gemaakt worden.
- Slaapkamer 2 met ensuite badkamer (18m²): 4.50x4.00m, voorzien van inbouwkasten, raam met vliegenraam en een badkamer uitgerust met een douche en badkamermeubel met een lavabo en kasten.
- Slaapkamer 3 met ensuite badkamer (18m²): 4.50x4.00m, voorzien van inbouwkasten, raam met vliegenraam en een badkamer uitgerust met een douche en badkamermeubel met een lavabo en kasten.
- Terras (48m²): momenteel 12.00x4.00m maar volgens de vergunning nog uitbreidbaar tot in totaliteit 116m². Bereikbaar via 2 schuiframen. Houten bevloering.

EXTERIEUR:
- Parking: 55 mooi aangelegde parkeerplaatsen recht voor de deur van de handelsruimte. 1 Parkeerplaats voorzien van een elektrische laadpaal. Volgens de vergunning zijn er 68 parkeerplaatsen mogelijk.
- Achtergelegen perceel: Achter het gebouw en de parkeerplaatsen ligt nog een perceel in agrarisch gebied wat nog voor een gedeelte afgesplitst moet worden mits het verkrijgen van de vergunning door de stad Sint-Truiden.

N3 vastgoed


Luikersteenweg 395, 3800 Sint-Truiden

T: +32 11 75 57 30


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.