Huis

Bree

  • 3

  • 144 m²

  • 352 m²

NIEUWBOUWWONING MET 3 SLAAPKAMERS + ZOLDER, RUSTIG GELEGEN TE BREE (OPITTER).

!! NU TIJDELIJK 6% BTW i.p.v. 21%. KOOP NU EN BESPAAR DUS 15% BTW !!
=> KLIK HIER VOOR MEER INFO.

Deze half open bebouwing is rustig gelegen op een perceel van 3a52ca. De woning omvat 3 slaapkamers en heeft bovendien nog een zolder welke ingericht kan worden. 

TROEVEN:
- Energiezuinige woninge
- E-peil 30 (BEN-woning): 50% korting op onroerende voorheffing gedurende 5j
- Vloerverwarming middels warmtepomp
- Mogelijkheid tot aankoop ruwbouw-winddicht, CASCO+ of afgewerkt
- Mogelijkheid tot inrichten zolder
---
INDELING: 
* Gelijkvloers: inkomhal, apart toilet, ruime leefruimte met open keuken en schuifraam naar terras/tuin, bergin/wasplaats, trap naar verdieping
* Verdieping +01: overloop, 3 slaapkamers, badkamer, apart toilet.
* Zolderverdieping +02: mogelijkheid tot inrichten zolder, niet voorzien.
---
Als koper heeft u de keuze om de woningen aan te kopen in CASCO-staat (ruwbouw-winddicht), CASCO+ staat (afgewerkt t/m chapewerken) of AFGEWERKT (incl. binneninrichting zoals keuken, vloeren en badkamer).

Optie 1: CASCO (ruwbouwwinddicht):
Heb je de aanleg van de technieken het liefst zelf in handen? Kies je liefst zelf waar en hoe welke aansluitingen geplaatst worden en voer je dit liefst zelf uit of laat je dit graag uitvoeren door zelf gekozen onderaannemers? Dat kan! Je kan dan opteren om de woning CASCO = ruwwbouw winddicht aan te kopen. Zo heb je alle vrijheid die je maar wenst. 

Optie 2: CASCO+ (afgewerkt t/m chapewerken): 
Bepaal je de afwerking liever helemaal zelf, maar is de aanleg van de technieken iets dat je graag uitgevoerd ziet? Dan kun je kiezen voor een casco+ woning. Jouw huis wordt dan gewoon opgeleverd inclusief technische installatie, elektra, het leidingwerk, chape en pleisterwerken. Maar je zorgt zelf voor de binnenafwerking zoals vloeren, binnendeuren, badkamer en keuken. Dat geeft je optimale vrijheid om jouw woning precies de uitstraling en inrichting te geven die jij verkiest. 

Optie 3: AFGEWERKT (incl. binnenafwerking): 
Verkies je om sleutel-op-de-deur te kopen en zelf je keuken, badkamer en vloeren te kiezen? Ook deze mogelijk bestaat. In dit geval zijn zowel de keuken als de badkamer ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. Je hebt inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt je over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op jouw woonwensen.
---
PRIJZEN:
De vermelde prijs is voor de afgewerkte woning. Contacteer ons voor de prijzen in CASCO en CASCO+ staat.
Verkoop in het BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn EXCL. BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten en kosten nutsvoorzieningen.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer info: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

(De afgebeelde 3D renders zijn slechts indicatief en kunnen bijgevolg niet als bindend worden beschouwd).

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.