Gelijkvloerse verdieping

Dilsen-Stokkem

  • 2

  • 103,87 m²

MOOI GELIJKVLOERS APPARTEMENT (nr. A02) VAN 103,87M² + 13,50M² TERRAS MET 2 SLAAPKAMERS IN RESIDENTIE "KEIZERSPLEIN"

De laatste 6 appartementen staan nu in verkoop!

ALGEMEEN:
Met veel plezier stellen wij het project “Residentie Keizersplein” aan u voor. De ligging van dit prachtige project kan niet beter: pal in het centrum van Dilsen én aan het nieuwe stadsplein.

Het project bevindt zich op de hoek van de Schoolstraat en het nieuwe centrumplein "Ter Motten". U kan hier genieten van het unieke zicht op het nieuwe, autovrije & groene centrumplein én op de binnentuin van het project zelf. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand, met het openbaar vervoer zelfs voor de deur!

INDELING:
Residentie Keizersplein kenmerkt zich door een diversiteit aan indeling, bewoonbare oppervlaktes van 72m² tot maar liefst 238m² en keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers.

Op het gelijkvloers bevinden zich, naast de handelsruimte, tevens 8 appartementen, allen voorzien van een ruim en privatief terras. Zowel de eerste als de tweede verdieping omvatten elk 10 appartementen. Op de derde verdieping vinden we 5 appartementen, waaronder het prachtige penthouse van 238m² met een ruim terras van ca. 40m².

BINNENTUIN & CENTRUMPLEIN:
Het project is voorzien van een aangelegde binnentuin, waar u als bewoner kan vertoeven in het groen. Aan de voorzijde kijkt u uit op het nieuwe centrumplein. 

PARKEREN & BERGING:
Geniet van het optimale comfort door ondergronds te parkeren. Als koper heeft u de keuze uit een open autostaanplaats of een afgesloten garage. Voor elke bewoner is er tevens een kelderberging voorzien. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en containerruimte voorzien. Vanuit de kelder bereikt u vervolgens uw appartement door één van de drie liften of trappen naar boven te nemen.

AFWERKING:
In Residentie Keizersplein geniet u van een instapklare afwerking naar eigen smaak. In de verkoopprijzen zijn reeds mooie budgetten voorzien voor de binnen afwerking. Als koper kiest u zelf de vloerafwerking, de keuken, de binnendeuren en het sanitair.

PRIJZEN:
Verkoop in het BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn EXCL. BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel basisakte en kosten nutsvoorzieningen. Contacteer ons voor een kostenraming


Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. 

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen