Duplex

Dilsen-Stokkem

€ 316.766
  • 3

  • 1156,09 m²

DUPLEX APPARTEMENT (nr. A21) VAN 156,09M² + 18,60M² TERRAS MET 3 SLAAPKAMERS IN RESIDENTIE "KEIZERSPLEIN"

INDELING:
Dit duplex-appartement geniet van een optimale lichtinval door de ligging op een hoek. 
Het appartement situeert zich op de 2de en 3de verdieping en heeft dus een interne trap. Echter is het ook mogelijk de bovenste verdieping te bereiken met de lift! 

Tevens voorziet het appartement een slaapkamer met badkamer op de 2de verdieping. Is het mogelijk deze slaapkamer bij de leefruimte te betrekken waardoor deze aanzienlijke groter wordt. Verder bevindt zich op de 2de verdieping de inkomhal met apart toilet, ruime leefruimte met ingerichte keuken, ruim terras aan de voorzijde. 

De derde verdieping omvat een overloop waar de lift tevens uitkomt, 2 zeer ruime slaapkamers én een 2de ingerichte badkamer met de mogelijheid om een apart toilet te voorzien op de 3de verdieping. 

OPTIMALE LIGGING IN HET CENTRUM:
De ligging van Residentie "Keizersplein kan niet beter: pal in het centrum van Dilsen én aan het nieuwe stadsplein.

Het project bevindt zich op de hoek van de Schoolstraat en het nieuwe centrumplein "Ter Motten". U kan hier genieten van het unieke zicht op het nieuwe, autovrije & groene centrumplein én op de binnentuin van het project zelf. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand, met het openbaar vervoer zelfs voor de deur!

PARKEREN & BERGING:
Geniet van het optimale comfort door ondergronds te parkeren en neem vanuit de kelder de lift of trap naar uw appartement. Verder is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en containerruimte voorzien. 

AFWERKING:
In Residentie Keizersplein geniet u van een instapklare afwerking naar eigen smaak. In de verkoopprijzen zijn reeds mooie budgetten voorzien voor de binnen afwerking. Als koper kiest u zelf de vloerafwerking, de keuken, de binnendeuren en het sanitair.

PRIJZEN:
Verkoop in het BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn EXCL. BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel basisakte en kosten nutsvoorzieningen. Contacteer ons voor een kostenraming


Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. 

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen