Commercieel & Industrieel Vastgoed

U bent eigenaar van een bedrijfspand, winkelpand, magazijn, opslagloods, kantoren, ... ?
U wenst uw pand te verkopen of verhuren ?
U wenst hiervoor snel de juiste doelgroep te bereiken ?

Wij adviseren en begeleiden u graag op een actieve wijze in het volledige verkoop- en/of verhuurproces.

 

ALGEMEEN

De bemiddeling in bedrijfsvastgoed vergt een specifieke kennis en vooral een uitgebreid netwerk

Door de jaren heen bouwden we een omvangrijk zakelijk palmares & netwerk uit. Regelmatige contacten met bedrijfsleiders van nationale en internationale bedrijven, financiële instellingen en overheden zijn voor ons een grote bron van informatie. In dit wereldje integreren is niet altijd eenvoudig, daarom bieden wij u de voordelen van deze contacten.

 

ONZE AANPAK
 1. Marktkennis: bedrijfsvastgoed is een specifiek segment, waarbij marktkennis van groot belang is. Wij houden dan ook steeds de vinger aan de pols en hebben bijgevolg een goed overzicht van vraag & aanbod. Onze ervaring in dit segment stelt ons in staat u te adviseren bij de bepaling van een marktconforme prijs.
   
 2. Aantrek door groot aanbod: wij hebben steeds een groot & divers aanbod van bedrijfspanden in portefeuille. Hierdoor garanderen we een enorme aantrek van ondernemers, retailers en andere kandidaten die zoekende zijn naar een geschikt bedrijfspand. Als eigenaar profiteert u dus van de spin-off die wij genereren uit onze contacten & ons aanbod. Overtuig uzelf en bekijk hier ons actueel aanbod.
   
 3. Commercialisatie: na de prijszetting volgen wij nauwgezet ons commercieel stappenplan, hetgeen u hier kan terugvinden.   
   
 4. Discretie: omwille van commerciële of interne redenen is een discrete aanpak soms onontbeerlijk en cruciaal. Een aantal van onze transacties gebeuren in stilte, zonder dat externe partijen iets merken. Met andere woorden, wij werken in vertrouwen en met kennis van zaken in de commerciële en bedrijfsvastgoedmarkt.
   
 5. Netwerk: wij zijn tevens een dynamisch lid van Business Network International (BNI). Dit netwerk biedt ons een positieve en gestructureerde omgeving waarin wij waardevolle, zakelijke aanbevelingen uitwisselen met andere (lokale) ondernemers. 

 

ENKELE REFERENTIES
     
Bedrijfspand+woonst   IQ-Park    KMO Soerveld   Bedrijfspand 3.150m²
As   Dilsen-Stokkem   Dilsen-Stokkem   Dilsen-Stokkem

 

     
Winkelpand 467m²   Bedrijfspand 2.156m²   Bedrijfshal 155m²   Diverse bedrijfshallen
Dilsen-Stokkem   Genk   Hasselt   Houthalen-Helchteren

 

Horecapand Commercieel pand 420m² Bedrijfspand 1.520m² Commercieel pand 635m²
Opglabbeek Maaseik Tienen Zonhoven

 

N78 & N3 VASTGOED, UW BEDRIJFSMAKELAARS