Residentieel Vastgoed & Onze nieuwe tools

Uw vastgoed verkopen of verhuren ... Een onbekende materie voor u ?
U ziet door het 'administratieve' bos de bomen niet meer ?
U twijfelt aan uw prijszetting ?
U ondervindt dat onderhandelen met kandidaten niet zo evident is ?

Wij adviseren en begeleiden u graag op een actieve wijze in het volledige verkoop- en/of verhuurproces.

 

Vooreerst stellen wij graag onze nieuwe verkooptools aan u voor:
 

EEN (GOED) BEELD ZEGT MEER DAN 1.000 WOORDEN

Onder het motto: "een (goed) beeld zegt meer dan 1.000 woorden", zijn we opzoek gegaan naar manieren om ons te onderscheiden van de concullega's. Met veel trots stellen we dan ook onze nieuwe tools voor: 

HOME VIEW

Google heeft streetview, wij HOME VIEW, het virtuele bezoek: al onze panden worden voorzien van een 360° virtuele rondleiding. U wandelt als het ware door onze woningen ! Deze tool wordt doorgaans enkel aangeboden in het hogere segment. Wij maken een virtuele tour toegankelijk voor elke segment en dit zonder extra kost !

 

Oordeel zelf:

LUCHTFOTO'S

Een normale foto geeft vaak een saai en plat beeld met obstakels die in de weg staan. Met onze hoogtefoto's (tot 8meter) krijgt de kijker een aantrekkelijk overzicht van onze eigendommen & hun directe omgeving. Kortom, een unieke luchtfoto in hoge kwaliteit. 

 

NIEUWE TOOLS VOOR KOPERS & VERKOPERS

Kijken & Vergelijken ... elke koper & verkoper doet het. Vanaf nu kan dit heel eenvoudig via onze 2 nieuwe tools.  

HOE LIGT UW EIGENDOM IN DE MARKT ?

U kan als verkoper:
1.   het aantal kandidaat kopers voor uw eigendom berekenen 
2.   onze vergelijkbare te koop panden bekijken
3.   onze vergelijkbare verkochte panden bekijken
Hoe ? Klik hier & vul de gevraagde gegevens in. U krijgt meteen het resultaat !

 

BLIJF IN POLE POSITION

Als kandidaat-koper blijft u graag op de hoogte van het nieuwe vastgoedaanbod. Schrijf u vandaag nog in & ontvang als eerste ons nieuw aanbod in uw mailbox !
Hoe ? Klik hier & vul de gevraagde gegevens in. 

 

ONZE WERKWIJZE: INLEIDING

Een vastgoedtransactie is een belangrijke aangelegenheid in uw leven die de nodige behoedzaamheid vereist en waarbij u niets aan het toeval wenst over  te laten.

Wij starten dan ook steeds met een persoonlijk onderhoud waarin wij luisteren naar uw wensen en bespreken welke zaken haalbaar zijn en welke niet. Op basis van onze ervaring, vakkennis en aanzienlijke database van realisaties, adviseren wij u bij het bepalen van een marktconforme vraagprijs

Na de prijszetting volgen wij nauwgezet ons onderstaand stappenplan. 

 

OPMAAK VERKOOP/VERHUURDOSSIER
 1. Administratief dossier:  wij verzamelen alle documenten die vallen onder de wettelijke leveringsplicht & zorgen er zo voor dat elke verkoop vlot verloopt.  
   
 2. Commercieel dossierdit dossier omvat een digitaal dossier met een fotoreportage, virtuele tour & gedetailleerde beschrijving van uw eigendom met afmetingen, plannen, lastenboek, ...
   
COMMERCIALISATIE
 1. Fotoreportagewij bieden de mogelijkheid om de reportage te laten maken door een professionele fotograaf. Een (goed!) beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden.
   
 2. 3D Renders: naast foto's, kunnen wij 3D renders aanbieden voor te renoveren woningen of op te frissen ruimtes, gevelaanzichten, nieuwbouwprojecten, ... Zien doet kopen ! 
   
 3. Home View: zie meer info: lees hierboven.
   
 4. Mailing: via een automatische mailing wordt uw eigendom verstuurd naar mogelijke kandidaten uit onze database. Deze database is door de jaren heen enorm gegroeid, waardoor uw pand snel & onmiddellijk bij potentiële kandidaten terecht komt. 
   
 5. Etalagepresentatie: de commerciële ligging van onze kantoren zorgt voor een grote zichtbaarheid van ons aanbod & een goede bereikbaarheid voor onze klanten. 
   
 6. Publiciteitsbord: ter plaatse geven wij de nodige ruchtbaarheid aan de verkoop/verhuur d.m.v. het plaatsen van een verzorgd publiciteitsbord (niet verplicht). Maatborden zijn tevens mogelijk !
   
 7. Websiteonze moderne website staat volledig in het teken van aan- en verkopen: 
  groot vastgoedaanbod: steeds meer dan 300 panden in portefeuille
  overzichtelijke weergave van onze eigendommen
  fullscreen & responsive: onze site is compatibel op alle toestellen (PC, laptop, tablet, smartphone, ...).
   
 8. Internetmarketing: uw eigendom wordt door ons op een overzichtelijke manier én met goede foto's geadverteerd op de belangrijkse vastgoedwebsites, waaronder tevens een Nederlandse website
   
 9. Geschreven pers: onze internetmarketing wordt aangevuld met advertenties in de geschreven pers: Het Belang Van Limburg, Immokrant, De Weekkrant, De Zondag, ...
   
 10. Bezichtigingen: gebeuren steeds onder onze begeleiding zodat kandidaten meteen een antwoord krijgen op al hun juridische en andere vragen. Bezoeken zijn steeds op afspraak. U weet dus wanneer en vooral met wie we komen. 
   
 11. Dossierbeheerder: elke dossier wordt behartigd door 1 dossierbeheerder, die instaat voor de opvolging van A (te koopstelling) tot Z (verlijden akte). U heeft dus een rechtstreeks aanspreekpunt waar u terecht kan met al uw vragen. 
   
 12. Feedbackwij houden al onze opdrachtgevers regelmatig op de hoogte van het verkoopproces. U ontvangt van ons een overzicht van alle ondernomen acties, alsook van de reacties van kandidaten na een bezoek.

 

VERKOOP / VERHUUR & AFHANDELING

 1. Onderhandelingen: wij voeren - in nauw overleg met u - de prijs- en andere onderhandelingen met kandidaat-geïnteresseerden. 
   
 2. Verkoop- Verhuurovereenkomstna het bereiken van een akkoord, stellen wij een juridisch sluitende verkoopovereenkomst op en nodigen wij u samen met de koper / huurder uit ter ondertekening ervan.
   
 3. Opname meterstanden: net voor het verlijden van de notariële akte verzorgen wij een laatste rondgang in het pand en staan wij in voor de overdracht van de nutsvoorzieningen. U hoeft hiervoor niets te ondernemen !  
   
 4. Notariswij bezorgen het volledige verkoopdossier aan de aangeduide notaris(sen) en zijn tevens aanwezig bij het verlijden van de notariële akte.
   
ENKELE REALISATIES

Klik hier om onze realisaties te bekijken. 

 

GEEN VERKOOP/VERHUUR = GEEN KOSTEN !