Over ons - wie is wie ?

 

ONZE KANTOREN

In 2009 sloegen wij - Bart, Dennis & Matthijs - de handen in elkaar en zagen N3 Vastgoed & N78 Vastgoed het levenslicht: 2 nieuwe vastgoedkantoren met een provinciaal bereik

De benaming van de kantoren gingen we niet ver zoeken ... beide kantoren danken hun naam namelijk aan de ligging langs de respectievelijke gewestwegen. Het kantoor van N78 Vastgoed kan u terugvinden langs de Rijksweg (N78) te Dilsen-Stokkem. De uitvalsbasis van N3 Vastgoed is gesitueerd langs de Luikersteenweg (N3) te Sint-Truiden. 

Met trots kunnen we zeggen dat onze jonge geschiedenis staat voor een constante groei van beide kantoren, ons aanbod & de door ons gerealiseerde dossiers. Onze portefeuille bestaat dan ook uit meer dan 300 panden in zowel het residentiële, commerciële / industriële en nieuwbouwsegment. 

Door de nauwe samenwerking tussen onze kantoren geniet u als vastgoedaanbieder van ons provinciaal bereik. Voeg daar ons dagelijks enthousiasmejuridische kennispraktijkervaring en marktkennis aan toe en u kan stellen dat wij de ideale vertrouwenspartner zijn bij uw vastgoedtransactie

 

BLIJF OP DE HOOGTE ! Volg ons op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes. 

 

WIE IS WIE ?

Om een uitstekende service te blijven garanderen, bestaat ons team intussen uit 4 erkende vastgoedmakelaars, ondersteund door onze administratieve duizendpoot Chantal. Een korte voorstelling:

 

 

Dennis CAMPS, zaakvoerder N78 Vastgoed

Samen met Matthijs staat Dennis in voor het dagelijkse beleid van het kantoor in Dilsen-Stokkem. In nauw overleg bepalen ze de te varen koers en houden ze de vinger aan de "vastgoedpols". Als erkend vastgoedmakelaar helpt Dennis u graag verder met de verkoop & verhuur van al uw vastgoed. 


 

Matthijs VAN ERUM, zaakvoerder N78 Vastgoed

Naast de dagelijkse leiding in het kantoor te Dilsen-Stokkem, staat Matthijs in voor de verkoop & verhuur van uw residentieel- en bedrijfsvastgoed. Ook met al uw vastgoedvragen in het nieuwbouwsegment en voor advies in projectontwikkeling kan u bij hem terecht.


 

Bart PELLENS, zaakvoerder N3 Vastgoed

Met meer dan 20 jaar vastgoedervaring op de teller bent u bij Bart aan het juiste adres voor zowel de aankoop als de verkoop van uw eigendom in de regio Zuid & Midden-Limburg. 


 

Tim TRUIJEN, vastgoedconsulent N78 Vastgoed

Met zijn dagelijks enthousiasme, dosis praktijkervaring en marktkennis, staat Tim garant voor een goede afhandeling van uw vastgoeddossier. Tim hept u dan ook graag verder met de vlotte verkoop van uw woning, appartement of bouwgrond. 


 

Chantal van DOEZELAAR, administratief bediende N78 Vastgoed

Chantal is onze sympathieke, administratieve duizendpoot die u aan de lijn krijgt als u meer informatie wenst. Haar bacheloropleiding rechtspraktijk & ervaring in het notariaat zorgen ervoor dat ze u tevens met juridisch advies kan bijstaan. 

 

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in een van onze kantoren !