Commercieel gelijkvloers

Maasmechelen

  • 249 m²

RESIDENTIE SENTIER 106: NOG SLECHTS 1 VAN DE 23 APPARTEMENTEN TE KOOP.

Met trots stellen wij Residentie Sentier 106 aan u voor. "Uniek wonen in hartje Maasmechelen" is een slagzin die perfect past bij dit project.

Er zijn in Maasmechelen heel wat appartementen in aanbod, doch durven we te stellen dat Sentier 106 zich onderscheidt. U bevindt zich hier namelijk op een locatie pal in het centrum van Maasmechelen, vlakbij het kruispunt Dokter Haubenlaan en de Rijksweg en met zicht op het gemeentehuis. Kortom, een TOP-ligging.

Lees hieronder verder en laat u overtuigen om dit project te bezoeken en mogelijks uw nieuwe thuis te ontdekken.

ARCHITECTUUR:
Alle lof aan MaMu architecten wat de architectuur betreft. MaMu liet zich inspireren door het oude gemeentehuis. Een aantal elementen, zoals baksteenarchitectuur, een massieve plint en de horizontale belijning in kalkzandsteen komen nl. terug in Sentier 106. Het project kreeg een fris en open karakter door het gebruik van veel glas.

INDELING:
U heeft als koper de keuze uit heel diverse appartementen met bewoonbare oppervlaktes v.a. 71,69m² tot 118,20m² en 1, 2 of 3 slaapkamers. De appartementen bevinden zich op de verdiepingen en hebben allen een ruim terras. Op het gelijkvloers situeren zich een aantal handels- of kantoorruimtes.

PARKEREN & BERGING:
Geniet van het optimale comfort door ondergronds te parkeren. Voor elk appartement is er een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging voorzien. Verder is er een gemeenschappelijke containerruimte. Vanuit de kelder bereikt u vervolgens uw appartement door één van de liften of trappen naar boven te nemen.

AFGEWERKT of CASCO PLUS:
Een appartement ingericht naar uw wensen !
U heeft de keuze om het appartement ofwel volledig afgewerkt te kopen ofwel in cascoplus staat.
* CASCO PLUS: afgewerkt tot chape en pleisterwerken, en dus inclusief elektriciteit, sanitairleidingen, verwarming, ventilatie, pleisterwerken, vloerisolatie en chape. U staat als koper zelf in voor de keuken, sanitairtoestellen, binnendeuren en vloeren.
* AFGEWERKT: volledige afwerking voorzien, waarbij u als koper inspraak heeft binnen de ruim voorziene budgetten. U kiest dus zelf uw vloerafwerking, keuken, binnendeuren en sanitair.

PRIJZEN:
De vermelde prijzen zijn voor de appartementen in CASCO PLUS staat. Contacteer ons voor de prijzen in volledige afgewerkte staat. Appartement 2.11 is ingericht als modelappartement en voorzien van alle comfort en gemakken.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze webiste www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. 

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen