BORRESHOEF

Dilsen-Stokkem

prijs op aanvraag
KLEINSCHALIG WOONPROJECT IN CENTRUM DILSEN.

Kleinschaligheid troef!
Dit kwalitaitief woonproject kenmerkt zich door zijn kleinschaligheid. Het project omvat slechts 3 appartementen, waardoor u nooit het gevoel heeft in een appartementsgebouw te wonen.

Op het gelijkvloers bevindt zich een ruim appartement met 2 slaapkamers van maar liefst 126m². U geniet bij dit appartement bovendien van een tuintje aan de achterzijde. 

De eerste verdieping voorziet een appartement van 77m² met 1 slaapkamer en een ruim terras van 26m². 

Op de tweede- en dakverdieping bevindt zich het ruime duplex appartement. U geniet hier van 163m² oppervlakte, 3 slaapkamers en een erg ruim terras van maar liefst 70m².

TOP-ligging
Het project heeft een moderne, maar toch tijdloze architectuur en geniet van een TOP-ligging pal in het centrum van Dilsen.

Deze appartementen worden opgericht langs de Borreshoefstraat. U geniet dus van de nabijheid van alle voorzieningen op loopafstand met zelfs de bakker tegenover uw voordeur. 

Parkeren
Parkeren doe je comfortabel op de buitenparkings achteraan het terrein, waar zich tevens ook de privatieve bergruimtes van elk appartement bevinden. 

Jouw appartement, jouw afwerking
De afwerking en inrichting van een appartement is iets heel persoonlijks. Daarom heeft de bouwheer beslist de volledige vrije keuze bij de koper te laten. De appartementen worden bijgevolg CASCO+ opgeleverd. De binnenafwerking is dus NIET voorzien. U staat als koper zelf in voor de vloeren, binnendeuren, keuken en het sanitair.

De bouwheer voorziet wel de sanitaire leidingen, elektriciteit, verwarming, ventilatie, pleisterwerken, vloerisolatie en chape (allen volgens lastenboek).

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Overzicht project

Gelijkvloerse verdieping

gelijkvloerse verdieping Slpk. Opp. Terras Tuin Prijs
Appartement A0.01 2 126 m² 120 m² verkocht

Eerste verdieping

eerste verdieping Slpk. Opp. Terras Tuin Prijs
Appartement A1.01 1 77 m² 26 m² verkocht
Appartement A1.02 3 163 m² 70 m² verkocht

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.