Appartement

Maasmechelen

€ 385.318
  • 3

  • 205 m²

LAATSTE 2 APPARTEMENTEN!
DUPLEX-APPARTEMENT OP VERDIEPING 2 (A2.7) VAN 205M² + 51M² TERRAS MET 3 SLAAPKAMERS

Woonpark Citerra, klaar voor de tijd van je leven ?
Citerra is een uniek plan, ontworpen voor levensgenieters en omvat 19 woningen en 29 appartementen gelegen in een parkachtige omgeving. Een unieke locatie.
Citerra wordt een intiem woonpark met veel privacy aan de rand van Eisden. Dit fraaie project wordt gerealiseerd op de oude site van de TIKB-school (gelegen tussen Terhills Hotel en de pleinen van Patro Eisden). Aan de ene kant loop je zo het dorp in voor de dagdagelijkse voorzieningen, om te shoppen, een hapje te eten of om naar de film of het theater te gaan. Aan de andere kant sta je hier met één been in de vrije natuur van Connecterra. Vind precies het appartement dat bij je past.
De appartementen variëren van 70m² tot 205m² en beschikken over 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een terras en voor de gelijkvloerse appartementen zelfs een tuin. Parkeren doe je eenvoudig in de ondergrondse parkeerkelder (bij te kopen) en bovendien is er voor elk appartement een kelder (bij te kopen).  Jouw appartement, compleet afgewerkt.
De appartementen worden opgeleverd met een zeer complete afwerking. Zowel de keuken als de badkamer zijn ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. U heeft inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt u over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op uw woonwensen. Prijzen:
Verkoop in het BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn EXCL. BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel basisakte en kosten nutsvoorzieningen. Meer info: 089 86 18 88 of www.N78vastgoed.be.

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen