Appartement

Heers

€ 292.110
  • 2

  • 117 m²

NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET EEN BEWOONBARE OPPERVLAKTE VAN 117M² EN TERRAS 10M² GELEGEN OP DE EERSTE VERDIEPING.

KELDERVERDIEPING -01 - bereikbaar via 2 liften:
- Kelderberging: 
elk appartement heeft zijn eigen zeer ruime afgesloten kelderberging die inbegrepen is in de verkoopprijs.
- Autostaanplaats: 
mogelijkheid tot de aankoop van een ondergrondse autostaanplaats voor de prijs van €14.000 of een bovengrondse autostaanplaats voor de prijs van €6.000.

EERSTE VERDIEPING - overal vloerverwarming:

Inkomhal (10.15m²): met een apart gastentoilet. Van hieruit ook toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.
- Leefruimte + open keuken (45.45m²): volledige open ruimte met zithoek en een plafondhoog schuifraam naar uw terras. Voor de keuken is er bij DEAPLUS een mooi budget voorzien zodat deze nog kan gekozen worden naar eigen smaak en goesting.
- Berging/wasplaats (5.80m²): 2.64x1.90m, voorzien van een uitgietbak en aansluiting wasmachine. Hier hangt ook de wandketel op aardgas.
- Slaapkamer 1 (11.10m²): 3.46x3.22m, voorzien van internetaansluiting.
Slaapkamer 2 (11.50m²): 3.59x3.22m, voorzien van internetaansluiting.
Badkamer (7.00m²): 3.00x2.36m. Voor de badkamer is er eveneens een budget bij DEAPLUS voorzien zodat deze ook nog zelf kan gekozen en samengesteld worden.
Apart gastentoilet (1.50m²): 1.50x1.00m, bereikbaar via de inkomhal.

EXTERIEUR:
- Terras (10m²): 3.36x3.00m, voorzien van een vorstvrije kraan aangesloten op regenwater.
- Tuin voor gemeenschappelijk gebruik: achter het complex wordt een tuin aangelegd door de ontwikkelaar voor gemeenschappelijk gebruik.

ALGEMENE VOORSTELLING PROJECT
:
Met trots stellen wij u Residentie Schalkhoven voor ... een kleinschalig project met 12 afgewerkte nieuwbouwappartementen, ideaal gelegen in Mechelen-Bovelingen tegenover de supermarkt en in de nabijheid van enkele restaurants, taverne, apotheker, dokter en school.
De bouw is reeds begonnen, de ruwbouw is zelfs al bijna af, en de oplevering is voorzien voor eind dit jaar 2021 (onder voorbehoud).

INDELING:
Residentie Schalkhoven beschikt over 12 appartementen, verdeeld over 3 verdiepingen met telkens 4 appartementen, en bereikbaar middels 2 liften. De bewoonbare oppervlaktes gaan van 71m² tot 117m² met terrassen van 10m² tot 33m². Op de gelijkvloerse appartementen lopen de terrassen zelfs naadloos over in uw eigen aangelegde tuin voor privé gebruik! 
Een absolute troef is zeker ook dat de bewoners kunnen genieten van een aangelegde gemeenschappelijke tuin achter het project!

PARKEREN EN BERGING:
Als bewoner geniet u van de mogelijkheid tot de aankoop van een ondergronds parkeerplaats in de volledige ruime parkeerkelder, waar eveneens voor elk appartement een ruime ondergrondse kelderberging in de prijs voorzien is. Verder is hier ook een gemeenschappelijke fietsenberging waar voor elk appartement 2 stopcontacten voorzien zijn als laadpunt voor elektrische fietsen. Voor een optimaal comfort bereikt u via 2 strategisch geplaatste liften veilig uw appartement.
Voor het complex zijn ook nog enkele bovengrondse parkeerplaatsen voorzien die kunnen bijgekocht worden.

AFWERKING:
Energiezuinigheid en de betere afwerking ... dat is de juiste instelling van de bouwheer!
Niet alleen worden er per appartement 4 tot 8 private zonnepanelen geplaatst op het dak, maar ook worden enkele zonnepanelen voorzien voor  gemeenschappelijk verbruik zoals voor de lift of gangverlichting, wat uiteraard de maandelijkse kosten ten goede gaat komen.
Ook worden in elk appartement zowel de toiletten als een buitenkraan aangesloten op regenwater.
Verder worden alle appartementen afgewerkt met vloerverwarming (CV-ketel op aardgas), ventilatiesysteem type D en zijn er budgetten voorzien voor de keuken, badkamer, binnendeuren en bevloering zodat u uw eigen afwerking nog kan kiezen.
Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen zodat u perfect kan genieten van het prachtige weids en vrij uitzicht.
  
PRIJZEN:
Verkoop onder BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW op de constructie, 10% verkooprechten op de grond en ereloon notaris.

N3 vastgoed


Luikersteenweg 395, 3800 Sint-Truiden

T: +32 11 75 57 30


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen