Appartement

Dilsen-Stokkem

  • 2

  • 91 m²

RESIDENTIE DE BEEMD: ZEVEN MODERNE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN.

!! NU TIJDELIJK 6% BTW i.p.v. 21%. KOOP NU EN BESPAAR DUS 15% BTW !!
=> KLIK HIER VOOR MEER INFO.

---

Ligging

Deze 7 appartementen maken deel uit van een nieuwe residentie, welke opgericht zal worden langs de Rijksweg (t.h.v. de Breemstraat) te Elen. Aan de achterzijde van het project heeft u een verzicht over de weilanden. U geniet hier dus van een vlotte bereikbaarheid en rust aan de achterzijde. 
---
De appartementen
Op het gelijkvloers bevinden zich 3 appartementen van 91m² tot 113m². De gelijkvloerse appartementen hebben naast een terras (11-16m²) ook een privatieve tuin. Op de eerste verdieping situeren zich 4 appartementen met oppervlaktes van 91m² en 101m², allen met een terras van 11 tot 16m². Alle appartementen beschikken over twee of drie slaapkamers. 
---
Parking & Berging
Voor elk appartement is er een bergruimte voorzien (bij te kopen). 
Er zijn open parkeerplaatsen voorzien (bij te kopen), doch er loopt een vergunningsaanvraag voor het bouwen van carports. 
---
Volledig afgewerkt
De appartementen worden volledig afgewerkt verkocht en zijn voorzien van een eigentijdse inrichting. 
---
BEN-appartementen
De appartementen worden verwarmd middels een warmtepomp!
De appartementen worden gebouwd volgens de BEN-norm en zullen een max. E-peil van E20 hebben. Hierdoor verbruiken de appartementen weinig energie én geniet je bovendien van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing (gedurende 5 jaar). 

Tevens worden de appartementen op de verdieping voorzien van 4 seizoensbeglazing (warmtewerend) én geluidswerende beglazing. 
---
Prijzen & meer info
Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan u raadplegen op onze website www.n78vastgoed.be. Of neem even contact met ons op en wij sturen u met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor (op afspraak). 

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. 
---

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen