Appartement

Dilsen-Stokkem

€ 357.400
  • 3

  • 133 m²

APPARTEMENT 2.1 IN BEAUMASE TE ROTEM.

!! NU TIJDEIJK 6% BTW i.p.v. 21%. 
HIER MEER INFO

KENMERKEN APPARTEMENT:

- oppervlakte: 133m²
- terras: 80m²
- daktuin: 158m²
- 3 slaapkamers

Veertien unieke en luxueuze appartementen
Beaumase is een uniek, kleinschalig nieuwbouwproject met 14 appartementen waar moderne, duurzame architectuur en natuur elkaar ontmoeten. Hier woon je comfortabel, met uitzicht op groene weides en toch vlakbij het centrum van het gezellige Rotem. De appartementen in Beaumase bieden jou alles wat je maar kan wensen: een ruime woonruimte, ruime terrassen, veel daglicht en de meest luxueuze afwerking. 
---
Een thuis voor jong en oud
In Beaumase vind je een ruime keuze aan type appartementen. Je kan kiezen voor 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een tuin, op verdieping met een groot terras of penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden. Achteraan het gebouw is een gezamenlijk park met petanquebaan en picknicktafel voor gezellige momenten buiten. 
---
Dicht bij alles
Beaumase ligt zo centraal dat je het meeste te voet of met de fiets kan doen. De krantenwinkel, bakker, apotheker, school en de Chiro zijn allemaal in de buurt. Daarnaast geniet je in Beaumase volop van rust, het groen en de achterliggende weilanden. 
---
Duurzame BEN-appartementen
In Beaumase beleef je woonplezier voor het leven. De appartementen zijn tot in de puntjes afgewerkt volgens de hoogste standaarden op gebied van esthetiek én energieverbruik. Wij hebben ervoor gekozen om te bouwen voor de toekomst en dit wilt zeggen, volgens de BEN-norm. BEN-woningen zijn woningen die weinig tot bijna geen energie verbruiken. Hierdoor geniet je van een (gedeeltelijke) vrijstelling van onroerende voorheffing én verbruik je een pak minder energie. 
---
Maximale lichtinval, Oog voor privacy & veiligheid
De slimme oriëntatie van de leefruimte, de grote aluminium raampartijen en zeer ruime terrassen vergroten het gevoel van ruimte en laat toe om maximaal te genieten van de lichtinval. We waarborgen de rust en veiligheid door het voorzien van groene 'buffers' aan de straatzijde met leibomen en hagen. 
Bewoners en bezoekers kunnen het gebouw enkel binnenkomen via de centrale poort. Het volledige terrein, zowel de gemeenschappelijke tuin als de privétuinen, zijn afgesloten met een hekwerk, dit zorgt voor extra veiligheid.
---
Doordachte materiaalkeuze
De appartementen worden op een hoogwaardige manier afgewerkt met kritisch oog voor detail. Onze interieurarchitecte staat klaar om je gratis verder te helpen met het uitkiezen van de perfecte inrichting voor jouw droomappartement. 
---
Ruime terrassen
Wat is er heerlijker dan genieten van een hapje en een drankje op je terras? Of toekijken hoe de (klein)kinderen spelen terwijl je een goed boek leest? Alle appartementen hebben zeer ruime terrassen van minstens 18m² tot wel 53m², die verbonden zijn met de woonruimte d.m.v. grote raampartijen. Op het gelijkvloers loopt je terras naadloos over in je eigen tuin.
---
Parkeren en berging
In Beaumase kan je makkelijk en veilig parkeren op de privé parkings achteraan op het terrein. Ieder appartement beschikt ook over een eigen buitenberging die grenst aan zijn eigen parkeerplaats (verplicht bij te kopen, niet vervat in vermelde prijs).

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen