APPARTEMENT 13 IN RESIDENTIE 'T RESELT.

Kenmerken appartement 
- woonoppervlakte: 122m²
- buitenruimte: 66m²
- 2 slaapkamers

Ontdek uw woongeluk
Residentie 't Reselt is een uniek woonproject waar moderne, duurzame architectuur en een rustige groene omgeving elkaar ontmoeten. In 't Reselt vindt u een ruime keuze aan type appartementen. U kan kiezen voor 1, 2 of 3 slaapkamers, wonen op het gelijkvloers met een klein tuintje of opteren voor een penthouse met fantastische uitzichten op de omliggende weilanden.

Energiezuinig wonen
In residentie 't Reselt woont u niet alleen in de mooiste, moderne architectuur met alle bijhorende luxe voorzieningen, maar woont u ook nog eens energiezuinig.

De appartementen zijn zogenaamde BEN appartementen (Bijna Energie Neutraal) die energiezuinig gebouwd worden. Hierdoor zullen ze een E-peil van E20 hebben, wat gevoelig lager is dan wettelijk verplicht. Hoe lager het E-peil, hoe energiezuiniger het appartement. Zowel ecologisch als financieel zeer voordelig. Elk appartement wordt standaard voorzien van zonnepanelen, ongeveer 6 per appartement.

Door dit lage E-peil, geniet u uiteraard van een lagere energiefactuur én van een 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende 5 jaren.

Rustig wonen
Residentie 't Reselt ligt in Rotem, langs de Klaverstraat. Het alom gekende café 't Reselt maakt plaats voor deze prachtige appartementen. Je zit hier pal in de natuur, met zicht op de weilanden en ver weg van de drukke wegen. Het dorpscentrum ligt op minder dan 1km en aan de andere kant loopt u zo de bossen in voor een stevige wandeling of pittige mountainbike tocht.

Jouw appartement, compleet afgewerkt
De appartementen worden opgeleverd met een zeer complete afwerking. Zowel de keuken als de badkamer zijn ontworpen op gebruiksgemak en voorzien van alle gemakken. U heeft inspraak bij de inrichting van deze ruimtes en net zoals voor de vloeren beschikt u over een mooi budget om deze inrichting af te stemmen op uw woonwensen.

Optimaal genieten
Ieder appartement heeft grote raampartijen die tot op de vloer lopen en brede terrassen met glazen omranding. Zo kan u de zonsondergang bewonderen vanop uw penthouse terras met een glaasje wijn in de hand of nog even profiteren van de laatste zonnestralen terwijl de (klein)kinderen ravotten in de tuin van uw gelijkvloers appartement of de barbeque aansteken terwijl uw vrienden alvast gezellig rond het keukeneiland staan te keuvelen. Hoe u het zich ook inbeeldt, in Residentie 't Reselt komt u thuis en geniet u van de rust om u heen, met familie of vrienden, of juist gezellig alleen. 

Prijsberekening App. 13
* Grondprijs: € 42.000,-
* Constructieprijs: € 231.000,-
* Verkooprechten op grond (10%): € 4.200,-
* BTW op constructie (21%): € 48.510,-
* TOTAAL: € 325.710,- (inclusief verkooprechten op de grond en BTW op de constructie).

Voormelde prijs is exclusief:
- aktekosten, ereloon notaris, aandeel basisakte en andere aankoopkosten.
- aansluitingskosten nutsvoorzieningen.
- carport/parking en berging (bij te kopen).


Een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid kan u raadplegen op onze website www.n78vastgoed.be. Of neem even contact met ons op en wij sturen u met plezier een overzicht van de prijzen mét de berekening van de bijkomende aankoopkosten. Uiteraard ook altijd welkom op kantoor.

MEER INFO: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen