N 3 Vastgoed
N 78 Vastgoed

BLIJF OP DE HOOGTE
VAN ONS AANBOD, KLIK HIER
TE KOOP

overzicht

vorige pand

volgende pand

NIEUWBOUW APPARTEMENT OP 2° VERDIEPING (nr. 2.1) met RUIME TERRASSEN, in AFBOUWKLARE staat (ruwbouw-winddicht + technieken), gelegen in Residentie Sint-Jan te Genk-Zwartberg.

Bewb. Oppervlakte: 95m˛ + 23m˛ terras (terras voorzijde 10m˛ + terras achterzijde 13m˛).

BESTAANDE UIT:
Gelijkvloers 00: gemeenschappelijke inkom- trap- en lifthal. Verdieping +02: privatieve inkomhal met apart toilet, leefruimte met toegang tot het terras aan de achterzijde, halfopen keuken, 2 slaapkamers (waarvan 1 met terras) en badkamer. In de kelderverdieping bevinden zich de autostaanplaatsen en kelderberingen, welke aangekocht kunnen worden aan respectievelijk 10.000 eur. en 1.500 eur.

LIGGING:
Dit appartement maakt deel uit van een nieuw te bouwen residentie, met slechts 8 appartementen en situeert zich te Genk (Nieuwe Kempen) in de nabijheid van diverse winkelvoorzieningen en met een vlotte bereikbaarheid naar het centrum van Genk.

AFWERKING:
De vermelde prijs omvat het appartement in ´afbouwklare´ staat (ruwbouw-winddicht + technieken), waarbij volgende wordt voorzien:
- pleisterwerken;
- chape;
- plaatsing sanitaire afvoer- en aanvoerleidingen;
- plaatsing van verwarming met aardgasketel en radiatoren;
- elektriciteitswerken;
- de verdere afwerking dient door de koper zelf voorzien te worden.

START DER WERKEN: de werken zijn aangevat op 08/08/2011.

Verkoop in het BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn EXCL. BTW, registratierechten op de grondwaarde, ereloon notaris, dossierkosten en aandeel basisakte. INFOPLICHT: Vg-Wg-Gdv-Gvkr-Gvv. Voor meer info, infobrochure en een berekening van de totaalprijs: 089/86.18.88 of www.N78vastgoed.be (indelingsplan te downloaden onder "downloads").

(Alle afmetingen bij benadering. Beschrijving ten informatieve titel en onder voorbehoud).
<<<

>>>